|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Aktywne przejście między scenami...? |
Autor |
Wiadomość |
danielghost
Praktyk

Wiek: 35 Dołączył: 27 Sie 2005 Posty: 32 Skąd: rejon Łodzi
|
Wysłany: Czw 29 Gru, 2005 21:47 Aktywne przejście między scenami...?
Moje WWW: www.reverse.com.pl |
|
|
Witam,
mam maly problem. Dotyczy on tego, ze cche zrobic taki patent jak: po kliknieci na jakis button w menu (powiedzmy button1) wlacza mi sie odpowiednia strona (a przy tym jakis patencik z efektem) przypisana temu button1. Gdy nacisne button2, strona ktora jest obecna, ma w animowany sposob zniknac (mozna to prosto otrzymac, robiac nastepna scene i tam dodac efekt do tej strony ktora jest nazwana button1, po czym zrobic patent pojawiajacej sie strony button2). Do tej pory wiem jak to zrobic. Ale nie zawsze jest tak, ze odwiedzajacy przechodzi po kolei po naszym menu. A wiec jesli z button1 przejdzie do button3 to w trakcie otwierania button3 pojawi mi sie animowane znikanie strony zwanej button2. Jak zrobic podobne patenty znikania podstrony (np. button1 -> button3) aby w trakcie przechodzenia z button1 na button3 zniknelo mi wlasnie button1. Podam maly przyklad, gdyz moje tlumaczenie moze byc nie zrozumiale |
_________________ DanielGhost |
|
|
|
 |
nugatt

Pomógł: 75 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 1389 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.07 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|