|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Polskie znaki w efekcie końcowym |
Autor |
Wiadomość |
modrzewik
Początkujący

|
Wysłany: Czw 01 Gru, 2005 12:50 Polskie znaki w efekcie końcowym
|
|
|
Witam. Mam problem z SWISHmax.
W trakcie tworzenia projektu mogę wpisywać polskie znaki, ale po zapisaniu go do wersji końcowej lub wybierania podglądu projektu polskich znaków nie ma tylko są jakieś dziwactwa.
Co mogę z tym zrobić?
[ Dodano: Czw 01 Gru, 2005 14:52 ]
Juz wiem jak . W opcji Text>Dimension trzeba zaznaczyć ikonę "D" i wybrać "All Characters".Pozdro |
|
|
|
 |
Rynraf
Początkujący

|
Wysłany: Czw 05 Sty, 2006 13:21 Re: Polskie znaki w efekcie końcowym
|
|
|
modrzewik napisał/a: | W trakcie tworzenia projektu mogę wpisywać polskie znaki, ale po zapisaniu go do wersji końcowej lub wybierania podglądu projektu polskich znaków nie ma tylko są jakieś dziwactwa. |
używam:
font: Arial; rozmiar: 8; Font Type: Device Font; Text Type: Dynamic;
w załączeniu podaję plik .swf i plik .swi
modrzewik napisał/a: | Juz wiem jak . W opcji Text>Dimension trzeba zaznaczyć ikonę "D" i wybrać "All Characters".Pozdro |
opcja "All Characters" znajduje się pod przyciskiem, na którym jest napisane "abc | 123", który to jest aktywny przy wyborze Vector Font lub Pixel Font, ale przy Device Font jest nieaktywny.
znalazłem tu rozwiązanie w przypadku input'ów, ale nie w tym rzecz
Da radę uzyskać polskie znaki w trybie Device Font? /Jak? |
_________________ netykieta.dlawas.net |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.16 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|