Przejścia..? |
Autor |
Wiadomość |
siwy
Bywalec

|
Wysłany: Pon 17 Paź, 2005 18:32 Przejścia..?
|
|
|
Mam takie pytanie nie wie czasem ktoś jak sie robi że np. nacisne na kontakt to wyskoczy mi tam adres a później nacisne np na Galerie to galeria mi wyskoczy jak to sie robi ? tzn te przejścia jak sie robi "z góry dzięki !"odp |
|
|
|
 |
erbe

Pomógł: 29 razy Wiek: 46 Dołączył: 27 Sty 2005 Posty: 527 Skąd: Poznań / Londyn
|
Wysłany: Pon 17 Paź, 2005 19:10 Re: Przejścia..?
|
|
|
siwy napisał/a: | Mam takie pytanie nie wie czasem ktoś jak sie robi że np. nacisne na kontakt to wyskoczy mi tam adres a później nacisne np na Galerie to galeria mi wyskoczy jak to sie robi ? tzn te przejścia jak sie robi "z góry dzięki !"odp |
Moglbys jasniej, bo nie do konca rozumiem o co chodzi. |
_________________ erbe
http://www.d-t-h.prv.pl |
|
|
|
 |
Dean
Praktyk

Pomógł: 1 raz Wiek: 40 Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 30 Skąd: Ostrołęka
|
|
|
|
 |
GenezypKapen
Przyjaciel

|
Wysłany: Pon 17 Paź, 2005 22:49 ..
|
|
|
No a o co innego mu chodzi?? Jest animacja,osiaga apogeum kres itp.. wtedy na time line dajesz prawy klaiwsz i stopujesz animacje, potem pszypisujesz danemu batonowize ze ma grac nr klatki w ktorej bedzie dzialo sie cos wiecej..czyli juz cos poza zastopowana animacja, a tam juz znajduje sie i czeka na Ciebie kolejny krok.. ((przyklad tu))
pomoglo? |
|
|
|
 |
siwy
Bywalec

|
Wysłany: Wto 18 Paź, 2005 13:30
|
|
|
ten link nie działa i czy mógłbyś jaśniej mówić jak to zrobić ? GenezypKapen napisał/a: | No a o co innego mu chodzi?? Jest animacja,osiaga apogeum kres itp.. wtedy na time line dajesz prawy klaiwsz i stopujesz animacje, potem pszypisujesz danemu batonowize ze ma grac nr klatki w ktorej bedzie dzialo sie cos wiecej..czyli juz cos poza zastopowana animacja, a tam juz znajduje sie i czeka na Ciebie kolejny krok.. ((przyklad tu))
pomoglo? |
|
|
|
|
 |
GenezypKapen
Przyjaciel

|
Wysłany: Wto 18 Paź, 2005 13:56 ?
|
|
|
Ja nie dziala jak dziala? tam masz kawe na lawe..link |
|
|
|
 |
siwy
Bywalec

|
Wysłany: Wto 18 Paź, 2005 14:11 Re: ?
|
|
|
Dzięki! ale nr3 nie wchodzi a jak daje 1 odczytuje a później jak daje 2 to działa to z opóźnieniem a ja bym chciał żeby to szybko wchodziło ! GenezypKapen napisał/a: | Ja nie dziala jak dziala? tam masz kawe na lawe..link |
|
|
|
|
 |
GenezypKapen
Przyjaciel

|
Wysłany: Wto 18 Paź, 2005 14:53 ...
|
|
|
prosze Cie...to porob sobie tak,zeby dzialalo tak jak chcesz,tam jest maly szkielet,reszta zalezy od Ciebie. |
|
|
|
 |
erbe

Pomógł: 29 razy Wiek: 46 Dołączył: 27 Sty 2005 Posty: 527 Skąd: Poznań / Londyn
|
Wysłany: Wto 18 Paź, 2005 18:14 Re: ?
|
|
|
GenezypKapen napisał/a: | Ja nie dziala jak dziala? tam masz kawe na lawe..link |
No normalnie. "Nie można odnaleźć strony..." |
_________________ erbe
http://www.d-t-h.prv.pl |
|
|
|
 |
MBabelek
Profesjonalista

Pomógł: 14 razy Dołączył: 27 Sty 2005 Posty: 175 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Wto 18 Paź, 2005 18:38
|
|
|
on (release) {
gotoSceneAndPlay("<current scene>",1);
}
a ten link nadal nie działa i sprawdz lepiej wielkosc liter tego pliku na serwerku. |
|
|
|
 |
GenezypKapen
Przyjaciel

|
Wysłany: Sro 19 Paź, 2005 13:42 ..
|
|
|
Dzieciaki sie unosza...Normalnie teraz juz nie dziala bo wywalilem go z serwera,to bylo dla "siwego" chlopak sobie sciagnal..a Wy "doradcy" takich banalow nie potzrebujecie,no ! |
|
|
|
 |
|