SWiSH Forum Strona Główna SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Nie wykonuje instrukcji IF
Autor Wiadomość
Zorro_
Początkujący

Wysłany: Wto 13 Wrz, 2005 13:48   Nie wykonuje instrukcji IF

Stworzyłem na podstawie formularza z sieci własny formularz kontaktowy. Wszystko spoko i działa ładnie ale postanowiłem że zapodam go jako sprite do innej stronki, też w swishu. Niestety kiedy go skopiowałem przestał działać tak jak powinien. Instrukcja IF która ma sprawdzać czy wszystkie pola są wypełnione działa dopiero za 2 razem tzn. kiedy przycisne przycisk "wyślij" w w polu statusu od razu pokazuje "wysyłanie" pomimo że żadne pole nie jest wypełnione. Dopiero jak klikne 2 raz "wyślij" wtedy instrukcja działa i nakazuje wpisać imię.
W załącznikach formularz zły i formularz dobry. Jeden działa poprawnie drugi pomimo że przekopiowany do nowego pliku tak samo - nie działa.
Proszę o pomoc bo nie bardzo wiem o co chodzi.

Pozdrawiam

frankee 
Praktyk

Wysłany: Pią 07 Paź, 2005 23:10   

dziwne bo i w "dobrym" i "złym" pliku kiedy wcisnołem wysli zostalem poproszony o wypełnienie okienek a po wpisaniu za pierwszym razem pojawilo sie wysyłanie
a pozatym zaobserwowalem ze ten "dobry" ma pewne błedy powodujace ze chwila zwłoki we wpisywaniu danych powoduje znikniecie kursora

Odpowiedz do tematu