|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
http://www.republika.pl/stratena/fotofolio.htm |
Autor |
Wiadomość |
Piotr
Ekspert
|
Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 14:03 http://www.republika.pl/stratena/fotofolio.htm
|
|
|
... a co myślicie o tym ? >> KLIK <<
Jeszcze nie udźwiękowiona, ale prace już trwają. |
Ostatnio zmieniony przez Piotr Pon 28 Lut, 2005 16:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Delinquent
Doradca Finansowy
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Sty 2005 Posty: 72 Skąd: Biała Podlaska
|
Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 16:03
|
|
|
Na początku chciałbym się wytłumaczyć z ewentualnych uwag krytycznych. Myślę, że pochwały w takiej dziedzinie jak ocenianie projektu strony powinny być na dalszym planie. Dlaczego? Bo nie dopingują twórcy to większego wysiłku ale utwierdzają go czasami w mylnym mniemani, że jestem w tym dobry. A więc co mi się nie podoba:
- czcionki w menu, jak również czcionki zawierające "treść" strony są niewyraźne. Moim zdaniem czcinki wektorowe prezentują się mało profesjonalnie. Pixel fonty rozwiążą ten problem.
- te cienie są, że tak powiem mało zgrabne. Jakieś takie za duże. Do takich rzeczy radzę stosować pliki png.
- kształt strony, mam wrażenie rozwiązania siłowego:D "żeby było inaczej, oryginalniej" niestety wyszło banalnie. Za mało subtelnie.
- zdjęcia, jak na fotoart to troche kiczowate, zarówno galeria jak i tła w poszczególnych działach.
Wiem, wiem to jest projekt... został poddany ocenie... czekam na równie surowe oceny mojej twórczości...
P.S. Ewentualne uwagi krytyczne zaistniały... |
|
|
|
|
pierozek18
Bywalec
Wiek: 38 Dołączył: 13 Mar 2005 Posty: 17 Skąd: Stalowa Wola
|
Wysłany: Pią 18 Mar, 2005 18:51
|
|
|
ładnie prezentujaca sie stronka, zastanawiam sie jak zrobic taki efekt po preloderze ze stronka pojawia sie w pasach ?
Moze moglby mi ktos to wytlumaczyc ? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.18 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|