SWiSH Forum Strona Główna SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
http://www.republika.pl/stratena/fotofolio.htm
Autor Wiadomość
Piotr 
Ekspert

Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 14:03   http://www.republika.pl/stratena/fotofolio.htm

... a co myślicie o tym ? >> KLIK <<
Jeszcze nie udźwiękowiona, ale prace już trwają. :-D=
Ostatnio zmieniony przez Piotr Pon 28 Lut, 2005 16:39, w całości zmieniany 1 raz  

Delinquent 
Doradca
Finansowy

Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 16:03   

Na początku chciałbym się wytłumaczyć z ewentualnych uwag krytycznych. Myślę, że pochwały w takiej dziedzinie jak ocenianie projektu strony powinny być na dalszym planie. Dlaczego? Bo nie dopingują twórcy to większego wysiłku ale utwierdzają go czasami w mylnym mniemani, że jestem w tym dobry. A więc co mi się nie podoba:
- czcionki w menu, jak również czcionki zawierające "treść" strony są niewyraźne. Moim zdaniem czcinki wektorowe prezentują się mało profesjonalnie. Pixel fonty rozwiążą ten problem.
- te cienie są, że tak powiem mało zgrabne. Jakieś takie za duże. Do takich rzeczy radzę stosować pliki png.
- kształt strony, mam wrażenie rozwiązania siłowego:D "żeby było inaczej, oryginalniej" niestety wyszło banalnie. Za mało subtelnie.
- zdjęcia, jak na fotoart to troche kiczowate, zarówno galeria jak i tła w poszczególnych działach.

Wiem, wiem to jest projekt... został poddany ocenie... czekam na równie surowe oceny mojej twórczości...

P.S. Ewentualne uwagi krytyczne zaistniały...

pierozek18 
Bywalec

Wysłany: Pią 18 Mar, 2005 18:51   

ładnie prezentujaca sie stronka, zastanawiam sie jak zrobic taki efekt po preloderze ze stronka pojawia sie w pasach ?

Moze moglby mi ktos to wytlumaczyc ?

Odpowiedz do tematu