Kantor online |
Autor |
Wiadomość |
afioela
Początkujący
|
Wysłany: Pią 18 Wrz, 2015 11:47 Kantor online
|
|
|
Witam! Czy ktoś z Was korzystał z kantoru internetowego? Muszę wymienić trochę kasy i znajomy podrzucił mi pomysł z takim kantorem z uwagi na lepsze kursy. Chciałem zatem zasięgnąć opinii czy warto się w to bawić czy nie? Jeśli tak, to czy ktoś może polecić jakiś konkretny kantor? |
|
|
|
|
shider
Początkujący
|
Wysłany: Pon 12 Paź, 2015 00:07
|
|
|
Najlepiej będzie jak poszukasz jakiegoś rankingu kantorów online w internecie. Może będą jakieś testy itd, wtedy sam wybierzesz |
_________________ Kobiecyswiat.com.pl |
|
|
|
|
Fazbertylis
Początkujący
|
Wysłany: Pon 19 Paź, 2015 06:56
|
|
|
Najlepsza opcja to kantor ja zawsze korzystam z kantoru internetowego. Ja pomoge ci polecić TOPfx warto sobie sprawdzić jak to działa i poczytać wszystko jest na stronie. |
Ostatnio zmieniony przez Fazbertylis Pią 10 Mar, 2017 10:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Sebris
Początkujący
|
Wysłany: Pon 10 Paź, 2016 09:51
|
|
|
Ja tam korzystałem z jakiegoś cinkciarza i jestem zadowolony, kursy złe nie są |
|
|
|
|
cripple
Początkujący
|
Wysłany: Sro 19 Paź, 2016 09:27
|
|
|
Z moich obserwacji wynika, że kantory internetowe przyczyniły się do obniżenia stawek na bardziej konkurencyjne w kantorah stacjonarnych. Cinkciarz ok - z tego co analizowałem, to jest to jedna z najbogatszych firm w woj. Lubuskim. Wzbogaciły się najwięcej na frankowiczach którzy szukają taniego sposobu na zakup walut. Cinkciarz im to oferuje.
Potrzebne są tylko konta - najlepiej darmowe, walutowe w bankach.... Ale w tym zakresie też przecież coś się znajdzie...
Jak się patrzy tutaj: http://www.tanie-konto.pl/
To jest z czego wybierać. |
|
|
|
|
smietanka
Początkujący
|
|
|
|