|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Wtyczka do WP |
Autor |
Wiadomość |
leszu88
Początkujący
|
Wysłany: Pon 20 Cze, 2016 10:06 Wtyczka do WP
|
|
|
Hej, prowadzę bloga i szukam wtyczki do newslettera, blog (stopka) jest na wordpressie. Czy ktoś może mu polecić darmową wtyczkę która pomoże mi zbierać ludzi na subskrypcję i prowadzić listy? |
_________________ Moja strona krajowy rejestr długów |
|
|
|
|
xaero
Początkujący
|
|
|
|
|
jobola
Początkujący
|
Wysłany: Czw 11 Sie, 2016 10:34
|
|
|
masz tu 3 najważniejsze wtyczki
1. WordPress Database Backup – pierwsze i najważniejsze ; wtyczka do robienia kopii zapasowych Waszych stron i blogów na WordPressie – MUST HAVE, inaczej, jak stracicie wszystkie dane, to koniec.
2. All In One SEO Pack – pozwala ona bardzo skuteczne pozycjonować strony. Love! Kocham tę wtyczkę, której działanie zrozumiałam dopiero kilka miesięcy temu. Od tamtej pory moje statystyki nie spadają.
3. Contact Form 7 – zamiast wstawiać po amatorsku adres email, pokażcie Waszą profeskę (czyt. professssz) i stwórzcie formularz kontaktowy, a wtyczka ułatwi Wam to zadanie. |
_________________ mokucka.wroclaw.pl |
|
|
|
|
drego
Początkujący
|
Wysłany: Sro 05 Paź, 2016 12:32
|
|
|
dzieki za poradnik bede wiedział na przyszłość |
_________________ Zdrowie Poradnik http://zdrowieinfo.com.pl |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.14 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|