|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Współpraca przy bannerkach. |
Autor |
Wiadomość |
^shastaan
Pomógł: 72 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 688 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Czw 06 Lut, 2014 14:46 Współpraca przy bannerkach.
|
|
|
Czołem!
Potrzebuję podwykonawcy do realizacji bannerków. Mogą być w swishu, mogą być we flashu... Jak kto woli.
Szukam osoby, która poza obsługą programu potrafi trochę projektować. Bannerki muszą być ładne :] Właściwie jest to dla mnie ważniejsze. Z obsługą mogę pomóc.
http://szablony.freeware.info.pl/mobilna.html
Osoby zainteresowane proszę o wysłanie:
- jakichś przykładowych bannerków swojego autorstwa;
- ceny za stworzenie bannerku;
- ceny za stworzenie mutacji (dostosowanie bannerku do innego rozmiaru)
na adres rekrutacja@kreopka.com
Będę się starał odpowiedzieć wszystkim.
Pozdrawiam! |
_________________ Prowadzę stacjonarne i zdalne szkolenia z grafiki, również ze SWiSH. Program ustalany indywidualnie w zależności od potrzeb klienta. Szczegóły na www.kreopka.pl
|
Ostatnio zmieniony przez shastaan Wto 24 Maj, 2016 13:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Czw 06 Lut, 2014 18:22
|
|
|
Chętnie pomogę. Jednak Zleceniodawca określić musi co i jak chce. Podaj proszę jakiś przykład - może podołam wyzwaniu? |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.11 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|