|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Zamknięty przez: mielu Pią 10 Sty, 2014 08:12 |
Biznes Multimedia prezentuje swoje nowe oferty! |
Autor |
Wiadomość |
twierdzagier
Początkujący
|
Wysłany: Czw 14 Lis, 2013 10:59 Biznes Multimedia prezentuje swoje nowe oferty!
Moje WWW: www.twierdzagier.pl |
|
|
1 Interesuje mnie grafik komputerowy do tworzenia gier komputerowych 2D. Wymagam portfolio.
2 Szukam poligrafii do wspolpracy - oferowanie klientom dodatkowej uslugi, gadzetow reklamowych. Rzetelna firma!
3 Jesli masz dobre pomysly i chcesz pomoc mojej firmie, mozesz mowic! Kod: | www.biznesmultimedia.pl | Najlepsze nagradzane.
4 Szukam sponsora na moje filmy Youtube, chce nagrywac show. Moje nazwisko Łukasz Grodzki. Mozna wpisac w Google. W zamian reklama w filmie.
5 Szukam fajnego goscia do wspolpracy przy cieciu stron www, pisaniu wtyczek i takich roznych przerobkach. Dluga wspolpraca.
6 Zapraszam na Kod: | www.gwiazdybiznesu.pl! | Genialny portal randkowy nowej generacji dal ludzi biznesu..?
7 Zapraszam na Kod: | www.polskagwiazda.pl! | Genial.. portal rozrywkowy!
8 Gry reklamowe, reklama internetowa, doradztwo i coaching biznesowy.
Może coś do Ciebie trafi [/code] |
Ostatnio zmieniony przez mielu Sob 16 Lis, 2013 14:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
myszkamiki
Początkujący
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.19 sekundy. Zapytań do SQL: 17 |
|
|