Swish w szkołach |
Autor |
Wiadomość |
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Wto 24 Maj, 2011 06:58 Swish w szkołach
|
|
|
Ponieważ dosyć dużo jest tematów typu "odrób za mnie lekcje" jestem ciekawy, w których szkołach wykorzystywany jest SwishMax?
Wiem, że w akademiiiiii morskiej - Gdynia, co jeszcze? |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
mielu
Pomógł: 131 razy Wiek: 47 Dołączył: 06 Kwi 2006 Posty: 1177 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Wto 24 Maj, 2011 07:14
|
|
|
Zapewne u Rolanda w wodip. U mnie. |
|
|
|
|
roland
Site Admin Roland Zimek
Wersja SWiSH: Max4
Pomógł: 31 razy Wiek: 58 Dołączył: 21 Sty 2005 Posty: 424 Skąd: Opole
|
Wysłany: Wto 24 Maj, 2011 13:03
|
|
|
Przyznam się, że przeprowadziłem już trochę kursów ze SWiSH-a dla nauczycieli (choć zdarzali się też uczniowie), a także na innych szkoleniach wspominałem o tym programie. W ramach pewnego projektu zakupiliśmy także ten program do niektórych szkół w województwie opolskim. Tak więc chyba trochę rozpropagowałem ten program i z tego co wiem od niektórych nauczycieli, to z chęcią korzystają na lekcjach z tego programu. |
_________________ Pozdrawiam
Roland Zimek
--- Nie udzielam porad dotyczących SWiSH na PW --- |
|
|
|
|
MajaP
Początkujący
|
Wysłany: Sro 27 Cze, 2012 11:18
|
|
|
Moja mama jest nauczycielką i pokazałam jej ten program. Tyle że ja też nie poznałam dokładnie programu, ale wspólnymi siłami zrobiłyśmy prezentację multimedialną |
_________________ Początkująca w tym temacie |
|
|
|
|
nero20
Początkujący
|
Wysłany: Wto 10 Gru, 2013 18:37
|
|
|
I jakie jest mamy zdanie na temat SWiSH? |
_________________ Pozycjonowanie Warszawa http://www.eyedesign.com.pl/pozycjonowanie to skomplikowany proces polegający na utrzymaniu, a najpierw zdobyciu wysokiej pozycji w wynikach wyszukiwania wyszukiwarek takich jak Google czy każdej innej. |
|
|
|
|
|