Zlecę odplatnie wykonanie menu według szablonu |
Autor |
Wiadomość |
lukaszwasko
Początkujący
|
Wysłany: Wto 01 Paź, 2013 18:12 Zlecę odplatnie wykonanie menu według szablonu
|
|
|
Witam,
To mój pierwszy post na forum więc chciałbym powitać wszystkich użytkowników.
Mam do wykonania zlecenie menu strony internetowej we flashu. Zakupiłem szablon i teraz wystarczy tylko wymienić zdjęcia i logo tak aby animowały się jak w szablonie. Zainteresowanych proszę o kontakt na PW z szacowanym kosztem wykonania zlecenia.
Łukasz Waśko |
|
|
|
|
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Sro 02 Paź, 2013 08:01
|
|
|
Cytat: | Zakupiłem szablon i teraz wystarczy tylko wymienić zdjęcia i logo tak aby animowały się jak w szablonie | czyli trzeba uzupełniać szablon, przerabiać skrypty, podmieniać obrazki do biblioteki itp - standard. Cena: co łaska 500. |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
lukaszwasko
Początkujący
|
Wysłany: Sro 02 Paź, 2013 08:50
|
|
|
Może i zbyt pochopnie użyłem zwrotu "wystarczy" ale trzeba było sobie darować przytyki tym bardziej, że prosiłem o odpowiedzi PW |
|
|
|
|
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Sro 02 Paź, 2013 09:32
|
|
|
To nie przytyki tylko jasne określenie problemu. Mógłbyś po za tym pokazać, który szablon, bo może się okazać, że cena, którą podałem to cena za pierwszą godinę a nie za całość koniecznych robót. |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
|