Panel rejestracji |
Autor |
Wiadomość |
Xazerek
Przyjaciel
|
Wysłany: Sob 18 Maj, 2013 20:27 Panel rejestracji
|
|
|
Witam.
Mam 2 pytania.
Czy w swishmax da się zrobić panel rejestracyjny, bo zrobiłem panel logowania, tylko fajnie by było jak by się ktoś mógł jeszcze na to zalogować?
Jak taki panel rejestracyjny miałby wyglądać, mógłby ktoś w załącznik przesłać projekt takiego panelu ? |
|
|
|
|
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Sob 18 Maj, 2013 21:36
|
|
|
panel rejestracyjny, czyli co? |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
Xazerek
Przyjaciel
|
Wysłany: Nie 19 Maj, 2013 11:25
|
|
|
Panel rejestracyjny, czyli takie okienko gdzie wpisujesz login jaki chcesz mieć, dwa razy hasło, i ewentualnie email na który przyjdzie kod by aktywować swoje konto.
Tak jak jest na tym forum, żeby napisać posta trzeba się zarejestrować i zalogować na forum. |
|
|
|
|
^Januszr
|
Wysłany: Nie 19 Maj, 2013 11:48
|
|
|
Aha, zrozumiał. Sprawa wygląda tak: w Swish możesz sobie zrobić panelik, animacje, stronkę. Ale żeby to działało to musisz napisać odpowiednie skrypty w PHP. Innymi słowy: kosmetyka to Swish a engine to PHP. |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
Xazerek
Przyjaciel
|
Wysłany: Nie 19 Maj, 2013 12:00
|
|
|
No to beznadzieja.. Bo nawet swish nie ogarniam a co dopiero php.
Czyli w swish moge sobię najwyżej skórke do strony zrobić, a mechanike w php? ;( |
|
|
|
|
^Januszr
|
Wysłany: Nie 19 Maj, 2013 20:18
|
|
|
Tak mi się wydaje. Może jednak ktoś coś podobnego już zrobił i udostępnił?? Ciężko powiedzieć.
Naturalnie można zawsze zrobić jakiś sendm@il na dostępnym ogólnie ContactForm i w ten sposób?
Ja nie znam php - może na forum php podpowiedzą? |
|
|
|
|
|
Xazerek
Przyjaciel
|
Wysłany: Wto 21 Maj, 2013 20:20
|
|
|
Mógłbyś mi polecić jakieś forum o php, znalazłem kilka forów ale są "padnięte" i nikt nie sprawdza zapytań. byłbym Ci bardzo wdzięczny |
|
|
|
|
^Januszr
|
Wysłany: Pią 24 Maj, 2013 12:31
|
|
|
Niestety, nie znam ani php ani odnośnych stron poświęconych php. |
|
|
|
|
|
|