|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
pobieranie zdjęć z folderu |
Autor |
Wiadomość |
adc
Bywalec
|
Wysłany: Sob 23 Lip, 2005 03:28 pobieranie zdjęć z folderu
|
|
|
Mam taki problem, mam folder ze zdjęciami (miniaturki + normalne). Chciałbym zrobić galerię do ktorej będą pobierane owe miniaturki, problem jest taki, że nie chce tego wstawiać na sztywno, tylko żeby było dynamicznie, tzn. żeby wyświetlane były miniaturki,ktore aktualnie są w folderze, nie bardzo wiem jak to zrobić:), Napewno zetknęliście się z takim problemem, bo jest chyba dość typowy:). Bardzo proszę o ewentualne wskazówki jak to zrobić.
Z góry serdecznie dziękuje |
|
|
|
|
olo21
Praktyk
|
Wysłany: Nie 24 Lip, 2005 14:18
|
|
|
mam ten sam problem |
|
|
|
|
adc
Bywalec
|
Wysłany: Nie 24 Lip, 2005 17:17
|
|
|
Udało mi się częściowo problem rozwiązać, pobierz sobie ten załącznik, jest w nim pokazane jak podpinać zewnętrzne swf-y do sprajta, jednak jeśli zmienisz w loadMovie() swf na np. jpg i podasz scieżkę, to działa |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.14 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|
|