|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
[swishmax] przechodzenie ze sceny A do sceny C. |
Autor |
Wiadomość |
gogi
Początkujący
|
Wysłany: Wto 19 Lip, 2005 18:00 [swishmax] przechodzenie ze sceny A do sceny C.
|
|
|
Witam i przepraszam za malo sprecyzowany temat.
Postaram sie wyjasnic na przykladzie, bo najlatwiej. Podam link i tutaj chyba ten sam efekt link. Oczywiscie kazdy wie, ze to stronka ze swishzone a chodzi mi o to, ze jak jestesmy na *about* i klikniemy na *portfolio* to w miedzyczasie przewinie sie *about* i *services*. Pewnie temat jest banalny, ale mi sprawia duzo trudnosci. Oczywiscie nie chce gotowej odpowiedzi, ale podpowiedz jak to zrobic. Mam ksiazeczke o SwishMax, wiec moze byc rodzial do poczytania
Z gory dziekuje za jakies wskazowki
Pozdrawiam
gogi |
|
|
|
|
frankee
Praktyk
|
Wysłany: Pon 25 Lip, 2005 10:30
|
|
|
widze ze masz taki sam problem jak ja mialem mnie pomoglo przesledzenie tutoraila w lozonego do swisha max - tam jest zrealizowany ten problem ,jak przesledzisz sktypty i cala reszte to po jednym dniu zrobienie czegos takiego bedzie dla ciebie bardzo latwe powodzenia
[ Dodano: Sob Sie 20, 2005 2:20 pm ]
musisz w swishu max zajzec do tutoriali w samples thumbinal scrollel.swi i przejzec sobie skrypt. poprzedni post chyba sie nie wyslal jak by co to pisz
[ Dodano: Pon Sie 29, 2005 5:39 pm ]
Witam zerkini do załącznika coś tam stworzyłem.W niedziele nie mogelm wyslać rodzinka dala szlaban na kompa jak w tamtym niedzialalo gdzyz nie bylo polecenia setlabel""ani odwolania do niego, jak by co to wal najwyzej razem pogłówkujemy(aha sorki za brak estetyzmu ale sie spieszylem)pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.23 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|