klucz do swisha |
Autor |
Wiadomość |
Slayerek
Doradca
Pomógł: 3 razy Wiek: 40 Dołączył: 07 Lut 2006 Posty: 77 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Czw 17 Maj, 2012 19:00 klucz do swisha
|
|
|
Witam, mam taki problem ze po włożeniu nowej karty graficznej swish i parę innych programów tak jakby od nowa proszą o klucze no i teraz jest problem ze na stronce
https://my.swishzone.com/unlock
Wygenerowałem kod i nie pasowało... wiec pomyślałem że, może coś się schrzaniło z programem, wiec odinstalowałem i zainstalowałem jeszcze raz.. no i teraz jest problem taki ze, po wejściu na stronę: https://my.swishzone.com/unlock i kliknięciu dalej wyskakuje mi:
Wygenerowałeś licencję w ciągu ostatnich 7 dni. Skontaktuj się serwisem, jeśli potrzebujesz pomocy - Serwis.
Co teraz mam zrobić ? Ile czasu mam czekać abym mógł generować drugi raz ?
ps
Nie wiedziałem gdzie dać ten temacik, wiec wkleiłem tutaj |
|
|
|
|
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Czw 17 Maj, 2012 20:47
|
|
|
Skontaktuj się z serwisem i napisz, że np zmieniałeś procesory i testowałeś działanie albo zmieniałeś grafiki aby wybrać najlepszą... To takie zabezpieczenie abyś ziomom z dzielni kluczy nie dawał |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
wojasso
Specjalista PsYcHoPaTa
Pomógł: 15 razy Wiek: 33 Dołączył: 14 Gru 2006 Posty: 137 Skąd: Wadowice
|
Wysłany: Czw 17 Maj, 2012 20:53
|
|
|
A może skoro piszą, że w ciągu 7 dni to należy zaczekać właśnie 7 dni?? |
|
|
|
|
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Pią 18 Maj, 2012 08:46
|
|
|
wojasso, masz prawo używać licencjonowane oprogramowanie. Producent nie powinien ograniczać Ci tej możliwości przez 7 dni
Choć może to właśnie takie pOlskie podejście: poczekamy, się może naprawi, a jak nie to się dogada a jak nie to ukradniemy... |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
wojasso
Specjalista PsYcHoPaTa
Pomógł: 15 razy Wiek: 33 Dołączył: 14 Gru 2006 Posty: 137 Skąd: Wadowice
|
Wysłany: Sob 19 Maj, 2012 11:15
|
|
|
Ja myślę, że to zabezpieczenie, żeby nie instalować kilkakrotnie na różnych komputerach ...
Wiem... wiem jest kod maszyny, ale niektórzy na pewno wymyślili jak go sklonować i na 1 licencji działać na kilku/nastu komputerach. W końcu Polak potrafi
Sam dawno nie używałem Swisha... po długiej przerwie odpaliłem, dowiedziałem się, że jest wersja 3 i 4. Ja kupowałem SwishMax 1, potem darmowo otrzymałem licencję na SwishMax 2, niestety w tym momencie jestem oburzony, bo nie dość, że licencji na zaktualizowany program nie ma, to nawet na zniżkę liczyć nie można...
Uff... Sorry za off top...
PS. Zawsze można zainstalować trial na 15 dni, póki nie będzie dało się znów wygenerować licencji. |
|
|
|
|
^shastaan
Pomógł: 72 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 688 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Sro 23 Maj, 2012 09:34
|
|
|
Przeczytaj sobie licencje. Swisha można zainstalować na więcej niż jednej maszynie. Legalnie. Nie ma przed tym zabezpieczenia. Dla każdej maszyny trzeba jednak dostać klucz. |
_________________ Prowadzę stacjonarne i zdalne szkolenia z grafiki, również ze SWiSH. Program ustalany indywidualnie w zależności od potrzeb klienta. Szczegóły na www.kreopka.pl
|
|
|
|
|
|