Swish MAX 4 - wiecej niz 4 sciezki dzwiekowe |
Autor |
Wiadomość |
zurskim
Początkujący
|
Wysłany: Czw 24 Lis, 2011 21:46 Swish MAX 4 - wiecej niz 4 sciezki dzwiekowe
|
|
|
Witam
Mam problem, dodajac 8 slajdow, do kazdego po 1 plik dzwiekowy .mp3, przy podgladzie animacji odtwarzaja sie np. tylko 3 sciezki dzwiekowe. Dodaly sie prawidlowo, timeline "leci" przez wszystko...
Dlaczego jest taki problem? Jak mozna go ominac/naprawic ?
Pozdrawiam |
|
|
|
|
^shastaan
Pomógł: 72 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 688 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Czw 24 Lis, 2011 22:29
|
|
|
Załącz plik swi. |
_________________ Prowadzę stacjonarne i zdalne szkolenia z grafiki, również ze SWiSH. Program ustalany indywidualnie w zależności od potrzeb klienta. Szczegóły na www.kreopka.pl
|
|
|
|
|
zurskim
Początkujący
|
Wysłany: Pią 25 Lis, 2011 00:06
|
|
|
Prosze... 3 pierwsze sie odtwarzaja poprawnie, 4 juz nie.. ;/
Plik |
|
|
|
|
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Pią 25 Lis, 2011 07:10
|
|
|
U mnie działa to dobrze. Zmieniają się 4 ścieżki, jednak po zakończeniu drugiej. |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
zurskim
Początkujący
|
Wysłany: Pią 25 Lis, 2011 07:57
|
|
|
Faktycznie, po sciagnieciu gra calosc - byc moze tworzac, zle sprawdzilem w nocy..
Zalaczam kolejny, w tym 4 slajd nie ma podkladu ;/
PLIK2 |
|
|
|
|
^Januszr
|
Wysłany: Pon 28 Lis, 2011 09:21
|
|
|
Nie mam zielonego pojęcia co jest niedobrze. Sądzę, że to warto zgłosić jako błąd programu do producenta. W kolejnej Beta zapewne już będzie działać. |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
zurskim
Początkujący
|
Wysłany: Pon 28 Lis, 2011 17:49
|
|
|
Dzieki za sprawdzenie
Niestety nie moge czekac do wydania kolejnej wersji, czy mozesz polecic jakis rownie prosty program do stworzenia animacji ? |
|
|
|
|
^Januszr
|
Wysłany: Pon 28 Lis, 2011 20:44
|
|
|
Nie .... Ja używam Swish od ponad 10 lat (jak tylko pierwsza wersja się pojawiła. Dlatego dla mnie Swish jest nieskomplikowany. Ale możesz pokombinować - np zrobić ścieżki dźwięku w osobnych movie clipach i je odpalać poprzez gotoandplay?
Jest wiele możliwości i dróg zrobienia tego samego efektu. Jak załączysz mp3 albo dasz linki to coś się pobawię jutro w pracy.... |
|
|
|
|
|
|