jedno zwykłe pole tekstowe + tekst do niego z pliku text.txt |
Autor |
Wiadomość |
xtro
Praktyk
|
Wysłany: Pon 17 Paź, 2011 17:41 jedno zwykłe pole tekstowe + tekst do niego z pliku text.txt
|
|
|
Naczytałem się tu i posciągałem przykłady jednak prawda jest taka, że o ile animacja idzie mi świetnie, to ze zrozumieniem przyładów skryptów mam problem:
Problem jest taki:
Mam gotową animację , która układa się w planszę i na niej jest jedno pole tekstowe na którym widnieje 5 lub 6 linii tekstu (w jednym plu tekstuwym justowanym do lewej) text [enter] text [enter] text [enter]....
Potrzebuję by ten tekst wczytywał się z pliku będącego w tym samym katalogu w pliku text.txt z zachowaniem enterów pliku tekstowego.
Pomorzecie? Jaki skrypt podpisać pod to pole tekstowe by wczytywal sie plk txt |
_________________ /|\ACI3|< |
|
|
|
|
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Pon 17 Paź, 2011 20:12
|
|
|
tutaj jest jak ładować text: http://swish.wodip.opole....p?p=21636#21636
A jak chcesz go formatować to zaznacz, że chcesz móc używać znaczników HTML i już. A jak nie już to załącz swi i inne połączone pliki. Jakoś nie chce mi się (większości tutaj) tworzyć od zera plików po to aby próbować zrobić reprodukcję problemu... |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
|