SWiSH Forum Strona Główna SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Kłopot z ponownym zainstalowaniem SWiSH Max 3
Autor Wiadomość
snaki
Początkujący

Wysłany: Czw 02 Cze, 2011 20:33   Kłopot z ponownym zainstalowaniem SWiSH Max 3

Witam
Prosze o rade, pomoc.
W zeszłym roku kupiłem pakiet SWiSH - video , jukebox2 , max3 .
Do wczoraj było wszysko ok szmigało wszysko dobrze. Wczoraj padł mi system w kompie i po naprawie kompa zainstalowałem bez kłopotów video i jukebox , a z max3 mam kłopoty najpier pokazywało mi jakiś błąd nie moze wygenerować kodu do odlokowania .... itp a teraz pokazuje mi :

Wygenerowałeś licencję w ciągu ostatnich 7 dni. Skontaktuj się serwisem, jeśli potrzebujesz pomocy - Serwis.

Napisałem do tego serwisu i czekam na odp.
Moje pytanie jest takie .
Czy ktoś z was miał juz kłopot z max3 po reinstalacji systemu ?

pozdro snaki

^Januszr 

Wysłany: Czw 02 Cze, 2011 21:36   

Jasne że tak. Problemy się dzieję, ale zawsze problemy rozwiązywałem poprzez https://my.swishzone.com/Default.asp i tam Log a Support Call. Miałem blokadę na generowanie kodów bo zmieniałem procesory i płyty główne aby zobaczyć na jakim zestawie najlepiej hula :) No i po którymś wygenerowaniu nastąpił koniec...
A ten "jakiś błąd nie moze wygenerować kodu do odlokowania ...." to pewnie wyjaśnienie co dzieje się nie tak :)

snaki
Początkujący

Wysłany: Pią 03 Cze, 2011 06:27   

Januszr napisał/a:
Jasne że tak. Problemy się dzieję, ale zawsze problemy rozwiązywałem poprzez https://my.swishzone.com/Default.asp i tam Log a Support Call. Miałem blokadę na generowanie kodów bo zmieniałem procesory i płyty główne aby zobaczyć na jakim zestawie najlepiej hula :) No i po którymś wygenerowaniu nastąpił koniec...
A ten "jakiś błąd nie moze wygenerować kodu do odlokowania ...." to pewnie wyjaśnienie co dzieje się nie tak :)

Janusz dziwnie to może zabrzmieć ale mam kilka pytań :
1. pisałeś po angielsku czy po polsku do nich ?
2. co napisałeś aby tobie odblokowali generator kodów?

pozdrawiam snaki

^Januszr 

Wysłany: Pią 03 Cze, 2011 07:38   

Naturalnie, że po angielsku :) Anyway tylko wersja angielska swish jest cokolwiek warta. PL to pomyłka.
Napisałem, że po kilkukrotnej zmianie hardware w komputerze, próba wyłania kodu kończy się wyświetleniem komunikatu....
I tyle. Pomailowaliśmy i udało się generować kolejne kody.
W sumie to chyba jest jakiś polski dystrybutor, ale sądzę, że to - jak w PL zwykły handlarz - nie handlowiec, który troszczy się o klienta także po wpłynięciu środków za oprogramowanie - jednak możesz spróbować wygóglać.

snaki
Początkujący

Wysłany: Pią 03 Cze, 2011 09:43   

No wiec napisałem do SWiSH PL i EN czekam na ich odpowiedz . Zobaczymy co mi odpiszą.

pozdro. snaki

[ Dodano: Pon 06 Cze, 2011 16:55 ]
kłopot naprawiony kilka @ po EN i 2 do PL wystarczyły ;)
:swishmax śmiga jak nowy

pozdro Snaki :swish

Odpowiedz do tematu