|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Export do AVI, problem |
Autor |
Wiadomość |
majsan
Początkujący

|
Wysłany: Sro 26 Sty, 2011 09:49 Export do AVI, problem
|
|
|
Witam
Mam problem z exportem prezentacji do pliku AVI.
Prezentacja składa sie z 9 scen, gdy wykonuje export do avi proces przebiega normalnie, ale po otworzeniu zapisanego video okazuje sie ze zapisalo sie tylko 6 scen. Robilem to kilkakrotnie i nie potrafie skonfigurowac tego tak aby zapisala sie cala prezentacja.
Jakies pomysly? |
|
|
|
 |
^Januszr

Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Sro 26 Sty, 2011 09:57
|
|
|
Tak. Bez swi mam tylko jeden pomysł (zakładając, że masz ostatnią licencjonowaną wersję):
na końcu sceny 6, po czasie wykonania wszystkich MovieClipów, daj skrypt
nextSceneAndPlay();
co spowoduje, że zostanie sczytane AVI ze scen, do których przechodzisz klikając na buttony. |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
 |
|
|
|
 |
majsan
Początkujący

|
Wysłany: Sro 26 Sty, 2011 10:06
|
|
|
No wlasnie w tym problem po kazdej scenie jest nextSceneAndPlay.
W skryptach tez nie widac błedów.
Buttonow nie ma bo to ma byc zapisane jako zwykly film na ktorego nie mamy wplywu
Średnio mogę dolaczyc swi bo to dosc duzy plik, jest to prezentacja ktora ma zostać dołączona do pracy inzynierskiej. Dlatego wolal bym zeby było to w formacie avi, ale jeśli sobie z tym nie poradze bedzie musiało zostać w exe i liczyc ze kazdy sprawdzajacy ta prace bedzie mial flash playera |
|
|
|
 |
mielu

Pomógł: 131 razy Wiek: 48 Dołączył: 06 Kwi 2006 Posty: 1177 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Sro 26 Sty, 2011 12:12
|
|
|
Jeśli wypuścisz do exe, jedynym ograniczeniem jest system.
Plik exe posiada w sobie fp, lecz nie każdy ma MS Win. |
|
|
|
 |
^Januszr

Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Sro 26 Sty, 2011 14:14
|
|
|
Wydaje mi się, że sytuacja, którą opisałeś jest nieco "dziwna". Sądzę, że powinieneś skorzystać z SupportCall: https://my.swishzone.com/users/supportcenter.asp
Odnośnie do Cytat: | zostać w exe i liczyc ze kazdy sprawdzajacy ta prace bedzie mial flash playera | sądzę, że możesz pominąc wodotryski typu GLOW i inne, które nie są obsługiwane przez FP6. |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.23 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|