|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
problem przy Fullscreen mode |
Autor |
Wiadomość |
krzysztof.kt
Bywalec

|
Wysłany: Wto 14 Gru, 2010 16:09 problem przy Fullscreen mode
|
|
|
Witam,
dzisiaj zauważyłem dosyć ważny szczegół, strona www.zagramydlawas.pl przy trybie normal mode pokazuje formularz kontaktowy (kontakt) który działa poprawnie, można wprowadzać tekst, natomiast gdy weźmiemy stronę na Fullscreen formularz przestaje działać, nie można nic wpisać:( może mi ktoś wyjaśnić dlaczego tak się dzieje? |
|
|
|
 |
^shastaan

Pomógł: 72 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 688 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Wto 14 Gru, 2010 18:13
|
|
|
Gdyż klawiatura nie działa na fullscreen mode. Aktywne pozostają tylko klawisze, które wyłączają full screen mode - to stanowisko adobe. Tak jest i już. Nic na to nie poradzisz.
Według mnie to kwestia bezpieczeństwa i zaufania do technologii flash. Gdyby klawiatura działała, można by robić bardzo złe rzeczy stronami www osobom, które na nie wchodzą. |
_________________ Prowadzę stacjonarne i zdalne szkolenia z grafiki, również ze SWiSH. Program ustalany indywidualnie w zależności od potrzeb klienta. Szczegóły na www.kreopka.pl
|
|
|
|
 |
krzysztof.kt
Bywalec

|
Wysłany: Wto 14 Gru, 2010 18:36
|
|
|
dzięki za odpowiedz, czyli czy chę czy nie - nie będzie działać i koniec:) |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 7.87 sekund. Zapytań do SQL: 14 |
|
|