|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Animacja , przeskakujące zdjęcia , w kazdym inny link .... |
Autor |
Wiadomość |
mce_skiper
Początkujący

|
Wysłany: Pon 22 Lis, 2010 22:48 Animacja , przeskakujące zdjęcia , w kazdym inny link ....
|
|
|
Witam. Mam animacje ,, są na niej wyłaniające sie zdjęcia .. wyświetlenie każdego trwa kilka sekund , dodałem w skrypcie
on (press,release) {
getURL('adres');
}
przy każdym zdjęciu inny adres , gdy odpalam w przegladarce to każde ze zdjęć przenosi mnie w jeden adres (ten z pierwszego zdjęcia)
prosze o pomoc jak to zmienic
link do pliku http://www.sendspace.pl/f...e5d6e82d8ae8fa1 |
|
|
|
 |
^Januszr

Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Wto 23 Lis, 2010 09:01
|
|
|
zobacz teraz.
http://www.sendspace.pl/f...3fc1206898746b2
Wiadomość do Roland:
mimo informacji o braku ograniczeń przy wielkości załączonego pliku, zipa o objętości poniżej 300kb nie udało się załączyć - stąd SendSpace. |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
 |
|
|
|
 |
mce_skiper
Początkujący

|
Wysłany: Wto 23 Lis, 2010 17:23
|
|
|
Dzięki kolego. Sprawa okazała się dość prosta ale bez Twojej pomocy bym tego nie ugryzł tego brakowało mi do zamknięcia projektu . piwko |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 4.96 sekund. Zapytań do SQL: 14 |
|
|