Strona do oceny |
Autor |
Wiadomość |
leon76
Początkujący
|
Wysłany: Pią 15 Paź, 2010 10:14 Strona do oceny
|
|
|
Witam. Strona poświęcona pracom budowlanym - montaż wykładzin. Stronka została zmieniona prawie w 100%. Swisha tam niewiele ale jednak coś w nim zrobiłem więc wrzucam do oceny
LINK |
Ostatnio zmieniony przez leon76 Wto 23 Lis, 2010 18:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
^shastaan
Pomógł: 72 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 688 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Pią 15 Paź, 2010 11:40
|
|
|
Swisha faktycznie nie ma tu co oceniać.
Grafika na plus, tylko obrzydliwe linki w stopce te granatowe i menu (choć pomysł fajny i ładnie różnicuje przestrzeń) to sprawia wrażenie "prawie" zaprojektowanego. Można by jeszcze nad tym popracować. |
_________________ Prowadzę stacjonarne i zdalne szkolenia z grafiki, również ze SWiSH. Program ustalany indywidualnie w zależności od potrzeb klienta. Szczegóły na www.kreopka.pl
|
|
|
|
|
leon76
Początkujący
|
Wysłany: Sro 03 Lis, 2010 22:06
|
|
|
Dzieki za odpowiedź. Stronka uległa już drobnym poprawkom. Zrobiłem drugi jej odpowiednik (jak zwykle flasha jest niewiele)
<KLIK> |
Ostatnio zmieniony przez leon76 Nie 07 Lis, 2010 19:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Czw 04 Lis, 2010 06:40
|
|
|
Cytat: | (jak zwykle flasha jest niewiele) |
Masz na myśli "animację" włączania światła?
Jeżeli tak, to zastanawiające wydaje się co autor miał na myśli wstawiając rysunki zamiast obiektów textowych. Każdy napis w tym swf wygląda na pixelozę - podświetlenie lepiej zrobić jako kształt z gradientowym wypełnieniem. Kliknięcie na napis OFF powoduje obie akcje, a powinno skutkować jedynie zaciemnieniem.
Jednak najbardziej ciekawi mnie co zachęciło Ciebie do wystawiania do oceny strony nie zrobionej w Swish w dziale pt.: "Moja strona w SWiSH-u"? |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
leon76
Początkujący
|
Wysłany: Czw 04 Lis, 2010 07:34
|
|
|
Faktycznie był błąd przy włączaniu światła - został już naprawiony, a stronke wrzuciłem dlatego że przy jej tworzeniu wykorzystywałem m. in. Swisha. Pozdrawiam |
|
|
|
|
kbkbpol
Początkujący
|
|
|
|
|
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Wto 16 Lis, 2010 18:31
|
|
|
kbkbpol, gdzie jest wstawka ze SWISH nawiązująca do tematu forum:
Cytat: | Moja strona w SWiSH-u |
? |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
ElectricPl
Przyjaciel
|
Wysłany: Sro 17 Lis, 2010 15:07
Moje WWW: http://www.electric-reality.eu/ |
|
|
Januszr napisał/a: | kbkbpol, gdzie jest wstawka ze SWISH nawiązująca do tematu forum: |
Widać ze koleś chce sobie podbić pozycję stronki w google dlał opis z linkiem ktory za jakis czas google wychwycą wpis i uznają stronę za odrobinę bardziej wartościową |
|
|
|
|
|