drzewo genealogiczne |
Autor |
Wiadomość |
zed1337
Początkujący
|
Wysłany: Sob 07 Sie, 2010 09:06 drzewo genealogiczne
|
|
|
Ostatnimi czasy dowiedziałem się, że to http://www.organizedcrimefamily.com/swf/tree.swf było stworzone w Swishu, jednak ja nie mam zielonego pojęcia na temat tego programu. Czy ktoś zna tutorial bądź byłby w stanie wykonać coś podobnego? |
|
|
|
|
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Sob 07 Sie, 2010 20:34
|
|
|
Tak. Jest tutaj wielu, który coś takiego są w stanie zrobić. To mało skomplikowana animacja.
A tutorial? hmmmmm.. nie sądzę aby był |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
zed1337
Początkujący
|
Wysłany: Nie 08 Sie, 2010 00:02
|
|
|
Januszr napisał/a: | Tak. Jest tutaj wielu, który coś takiego są w stanie zrobić. To mało skomplikowana animacja.
A tutorial? hmmmmm.. nie sądzę aby był |
Jeśli ktoś byłby chętny mi pomóc w stworzeniu takiej animacji, pomocy w ewentualnym edytowaniu jej - byłbym bardzo bardzo wdzięczny. :/ |
|
|
|
|
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Nie 08 Sie, 2010 07:54
|
|
|
Skoro jesteś szczęśliwym posiadaczem licencji na SwishMax3 (bo SM2) nie jest sprzedawany już, to może warto spróbować rozpocząć? Czyli zrobić mały plik swi w którym masz zarys tego co chcesz zrobić i tego z czym sobie nie radzisz?
To jest jednak tylko forum, choć czasami traktuję bardziej jako "Koncert Życzeń" to jednak przy bardziej skomplikowanych animacjach najzwyczajniej szkoda mi czasu,
Możesz także rozpocząć od przeszukania forum. Znalazłbyś np to:
http://swish.wodip.opole....p?p=21101#21101
Być może podpowiedziało by ci w jaki sposób wykonać ruch do góry na dół, w sensie przesuwania ekranu.
Powodzenia! |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
|