szafynawymiar.waw.pl |
Autor |
Wiadomość |
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Pon 07 Cze, 2010 07:17 szafynawymiar.waw.pl
|
|
|
Ostatnio szukałem wykonawców szaf wnękowych i znalazłem to:
http://szafynawymiar.waw.pl/
Wygląda jak by były użyte skrypty z tego forum, np ruch tła. To Flash czy swish? |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
Klecha
Praktyk
|
Wysłany: Pon 07 Cze, 2010 10:35
|
|
|
grafika jakoś nie zachwyca |
|
|
|
|
^Januszr
|
Wysłany: Pon 07 Cze, 2010 16:34
|
|
|
Grafika??? Cały swf waży 55kb . u mnie na telefonie otwiera się to w sekundę
Nie ma mowy o grafice |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
maciey75
Mistrz
Pomógł: 15 razy Wiek: 49 Dołączył: 20 Lip 2005 Posty: 151 Skąd: pyra w wawie
|
Wysłany: Pią 11 Cze, 2010 20:04
|
|
|
Sugerujesz swoj skrypt o ktory tez zreszta pytalem
Swoja droga ciekawe rozwiazanie dostosowania rozmiaru klipu do rozdzielczosci. Mi za cholere nie udalo sie tego zrobic a z tego co tam jest w kodzie strony nic nie rozumiem |
|
|
|
|
janek
Fachowiec
|
Wysłany: Nie 13 Cze, 2010 12:22
|
|
|
Cytat: | Wygląda jak by były użyte skrypty z tego forum, np ruch tła. |
Możesz dać namiar na te skrypty? Wyszukiwarka nie znalazła.Dzięki. |
|
|
|
|
UndefinedMan
Mistrz
Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 154 Skąd: Nysa City
|
Wysłany: Nie 13 Cze, 2010 12:43
|
|
|
menu jest kompletnie zrąbane, trzeba wiedzieć, ze docelowa grupa ich Klientów to ludzie starsi którzy szukają mebli na wymiar do swoich mieszkań, a strona kompletnie odstrasza a menu jst tak beznadziejne, ze zapewne 80 priocent tych ludzi się w nim mota. Dziękuję dobranoc.
[ Dodano: Nie 13 Cze, 2010 13:47 ]
poza tym większość tych zdjęć to nie są ich wyroby i ja bym ich posądził o kradzież fot. co za amatorszczyzna... |
|
|
|
|
^Januszr
|
Wysłany: Nie 13 Cze, 2010 15:27
|
|
|
janek,
dam tylko do swoich:
Resize: http://swish.wodip.opole....p?p=21165#21165
Ruch tła: http://swish.wodip.opole....p?p=21101#21101
O i jakiś ignorowany użytkownik coś naskrobał... Pewnie coś na wzór: "co za syf", "jaka chała", "ale g...o", żadnej odpowiedzi na zadane pytanie i zero, kompletne zero jakichkolwiek sugestii? Szkoda, że tyle tu chorych dzieci, które nie potrafią się zdefiniować, bo rodzice nauczyli tylko złości.... |
|
|
|
|
|
UndefinedMan
Mistrz
Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 154 Skąd: Nysa City
|
Wysłany: Nie 13 Cze, 2010 20:13
|
|
|
janusz pało do lania nie fikaj
na moje zajebiste oko fachowe, to flash!
[ Dodano: Nie 13 Cze, 2010 21:14 ]
poza tym na ch mu resize skrypt, jak tam nie ma nic z resize |
|
|
|
|
maciey75
Mistrz
Pomógł: 15 razy Wiek: 49 Dołączył: 20 Lip 2005 Posty: 151 Skąd: pyra w wawie
|
Wysłany: Nie 20 Cze, 2010 19:49
|
|
|
UndefinedMan napisał/a: |
[ Dodano: Nie 13 Cze, 2010 21:14 ]
poza tym na ch mu resize skrypt, jak tam nie ma nic z resize |
pewno dlatego nic nie kumalem |
|
|
|
|
szef1234
Początkujący
|
Wysłany: Pon 26 Lip, 2010 18:46 Do Pana krytyka
|
|
|
UndefinedMan napisał/a: | menu jest kompletnie zrąbane, trzeba wiedzieć, ze docelowa grupa ich Klientów to ludzie starsi którzy szukają mebli na wymiar do swoich mieszkań, a strona kompletnie odstrasza a menu jst tak beznadziejne, ze zapewne 80 priocent tych ludzi się w nim mota. Dziękuję dobranoc.
[ Dodano: Nie 13 Cze, 2010 13:47 ]
poza tym większość tych zdjęć to nie są ich wyroby i ja bym ich posądził o kradzież fot. co za amatorszczyzna... |
Skad informacje ze docelowa grupa naszych klientow sa ludzie starsi??W 90% sa to ludzie miedzy 25 a 40 rokiem zycia...Oferta jest skierowana do ludzi inteligentnych, a taki czlowiek polapie sie w tak Twoim zdaniem skomplikowanym menu...Jezli Ty nie mozesz to znaczy ze nie jest do Ciebie skierowana z powyzszych przyczyn..Od ponad 20 lat spolpracowalismy z wieloma firmami glownie z senatorem wiec mamy calkowite pozwolenie na wykorzystywanie zdjec gdyz te szafy,meble w wiekszosci sa robione przez nas..Zreszta zrobilismy tysiace tak samo wygladajacych szaf, a inne firmy tez korzystaja z zdjec naszych szaf wiec nie widze problemu..
Na przyszlosc zanim zaczniesz oczerniac jakas firme skorzystaj najpierw z jej uslug.
Przepraszam innych forumowiczow za ten post jednak musialem zareagowac
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|