zewnętrzne video flv na scenie brak podglądu |
Autor |
Wiadomość |
maciacho
Bywalec

|
Wysłany: Pon 05 Lip, 2010 11:04 zewnętrzne video flv na scenie brak podglądu
|
|
|
Witam,
Mam problem i nie wiem jak go rozwiązać ponieważ wstawiłem sobie na scenie import zewnętrzynych mediów video i wybrałem plik z dysku. Ustawiłem wielkość pola w którym film ma się wyświetlać ale po eksportacji do exe film sie nie wyświetla i nie wiem dlaczego.
Jak robie zwykły play w swishu to jest ok film se leci a z pliku exe nie ma nic ciemność.
Może ktoś wie co zrobiłem nie tak. Tak jakby gubił link do niego. Z góry dziękuję. |
|
|
|
 |
^Januszr

Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Pon 05 Lip, 2010 14:47
|
|
|
Pewnie - wystarczy, że pokażesz co zrobiłeś to znajdziemy błąd. Prawdopodobnie podałeś ścieżkę nieprawidłowo, albo plik EXE nie ma możliwości zapisu/odczytu z dysku, albo nie ta wersja FP, albo coś innego. |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
 |
|
|
|
 |
maciacho
Bywalec

|
Wysłany: Wto 06 Lip, 2010 11:51
|
|
|
Chyba to chodzi o to że plik exe wyjściowy nie może być podlinkowany bo jak eksportuje do html+swf to wszystko jest ok. Moje pytanie brzmi jak wstawić film avi bądź inny do ostatecznego filmu exe? Jak importuję taki film 100MB to mi się wysypuje swish lub zawiesza a zresztą potem wszystko waży 3xwięcej a chodzi o to aby prezentacja była odpalana z exe i dołączone były 2 filmy po 100MB i wszystko nagrane na płytę. |
|
|
|
 |
^Januszr

Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Wto 06 Lip, 2010 15:30
|
|
|
spróbuj wcześniejszą wersję FlashPlayera. |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
 |
|
|
|
 |
|