Wysłany: Wto 06 Lip, 2010 11:18 Pomoc - Karuzela Kulek
Mam ogromna prosbe , probuje wykonac poruszajaca sie karuzele z kulek - odpowiednikow projektow jednak mimo ze mam tylko 4 kulki efekt koncowy jest dziwny bowiem kulki powielily sie i tak jakby odbijaja sie od siebie - prosilbym o pomoc najlepiej krotka instrukcje co mam pozmieniac aby dokola krecily mi sie tylko 4 kulki i po najechaniu na jakas zatrzymywala sie i linkowala pod wskazany adres.
zalezy mi poprostu na ruchu okreznym czterech lulek i abym mogl sobie podlinkowac kazda do odpoweidniej witryny www
Nie da się odpowiedzieć na Twoje pytanie. Właściwie to nie ma pytania...
Pokaż Swi to powiemy Ci co masz źle.
_________________ Prowadzę stacjonarne i zdalne szkolenia z grafiki, również ze SWiSH. Program ustalany indywidualnie w zależności od potrzeb klienta. Szczegóły na www.kreopka.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.2 sekundy. Zapytań do SQL: 14