błysk |
Autor |
Wiadomość |
damikas
Początkujący
|
Wysłany: Wto 27 Kwi, 2010 15:56 błysk
|
|
|
Witam
Chciałbym się dowiedzieć jak w swishu zrobić realistyczny błysk lampy samochodu?
Proszę o pomoc |
|
|
|
|
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Wto 27 Kwi, 2010 15:59
|
|
|
załacz swi z fotografią a ja Ci zrobię błysk
Zapewne obiekt ze zmianą alpha... |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
damikas
Początkujący
|
Wysłany: Wto 27 Kwi, 2010 16:57
|
|
|
wysłałem Ci plik na e-mail'a |
|
|
|
|
^Januszr
|
Wysłany: Wto 27 Kwi, 2010 18:37
|
|
|
To szkoda że na maila... Ja przykłady załączam tylko i wyłącznie tutaj. |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
jeger
Początkujący
|
Wysłany: Pon 30 Sty, 2012 15:59
|
|
|
Witam serdecznie, miał bym ogromną prośbę czy ktoś może mi pomóc w zrobieniu błysku świateł w moim aucie podobnie jak jest to wyżej zrobione przez kolegę Januszar. ? Świetnie wygląda ten efekt.
Będę bardzo wdzięczny za okazaną pomoc.
Z góry serdecznie dziękuję
poniżej link do pliku źródłowego.
http://e-lucas.com/wp-con...tart_top_11.png |
|
|
|
|
^Januszr
|
Wysłany: Pon 30 Sty, 2012 18:10
|
|
|
jeger, Może postaraj się w dziale "zlecę" ? |
|
|
|
|
|
jeger
Początkujący
|
Wysłany: Wto 31 Sty, 2012 15:18
|
|
|
ok, bardzo dziękuję za info. Jeśli mógł byś podjąć się tego zadania oczywiście odpłatnie, proszę o info na artur.janczak@gmail.com
Pozdrawiam |
|
|
|
|
^Januszr
|
Wysłany: Wto 31 Sty, 2012 15:47
|
|
|
Mogę to zrobić za free, jeżeli załączysz plik SWI z wykonaną przez Ciebie (nieudaną) próbą stworzenia podobnego efektu.
Innymi słowy: pomogę rozwiązać problemy, ale nie bawię się już za bardzo w "koncert życzeń". |
|
|
|
|
|
jeger
Początkujący
|
Wysłany: Wto 31 Sty, 2012 15:52
|
|
|
Januszr napisał/a: | Mogę to zrobić za free, jeżeli załączysz plik SWI z wykonaną przez Ciebie (nieudaną) próbą stworzenia podobnego efektu.
Innymi słowy: pomogę rozwiązać problemy, ale nie bawię się już za bardzo w "koncert życzeń" |
Niestety moje próby spełzły na niczym, poza tym skończyła mi się wersja demo programu. Myślę o zakupie oryginału bo widziałem że jest w dobrej cenie na http://softx.pl/program/swish-max4-58s
Pozdrawiam |
|
|
|
|
^Januszr
|
Wysłany: Wto 31 Sty, 2012 16:23
|
|
|
To jakiś chory serwis!!!! A może ktoś najzwyklej zaspał jak Bóg mózgi rozdawał!!!
Swish kosztuje ok 430pln z vatami (swishzone.com albo dreamsoft.pl <-- oficjalny resellllerrrr)
A może ja Ci odsprzedam ;licencję za 550? O dychę taniej niż w softx.pl ? |
|
|
|
|
|
|