Strona do oceny |
Autor |
Wiadomość |
smok3n
Praktyk
Pomógł: 3 razy Dołączył: 06 Sie 2009 Posty: 23 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Pią 29 Sty, 2010 14:08
|
|
|
Kurde ten Pan ma racje :/
Granice możliwości Flasha są określone głównie przez naszą wiedzę na jego temat, jeżeli jest cel, pomysły się znajdą, liczą się chęci i nasz zapał do pracy, oczywiście trza mieć też duży zapas kawy ( bez tego ani rusz ).
Tak przy okazji chciałem się podzielić kawałkiem tego nad czym pracuję teraz :
Galeria2
Liczę na surowość ocen, to jak na razie jest tylko zarys całej galerii, brakuje wielu rzeczy, takich jak efekty przejścia pomiędzy zdjęciami. |
_________________ Smok3n |
Ostatnio zmieniony przez smok3n Sob 30 Sty, 2010 00:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
^Januszr
Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Pią 29 Sty, 2010 18:09
|
|
|
Na początek proponuję poprawić linka
Czy to jest automatyczna galeria - w sensie wrzucasz do katalogu xx rysunków o yy/zz rozmiarów a skrypt je pomniejsza, liczy i ustawia? |
|
|
|
|
rambo
Bywalec
|
Wysłany: Wto 02 Lut, 2010 12:54
|
|
|
Ja na początek zgłaszam do poprawy przewijanie paska dolnego. Według mnie powinno być odwrotnie. Mysz w lewo = przewijanie w prawo. |
|
|
|
|
Jaco87
Początkujący
|
Wysłany: Pią 19 Mar, 2010 10:04 Moja strona w SWiSH-u
|
|
|
Witam.
Dopiero sie uczę robić strony internetowe i fajnie by bylo gdyby ktoś ocenił moja prace
www.gabinetgubin.ugu.pl z góry dziękuje. |
|
|
|
|
kbkbpol
Początkujący
|
|
|
|
|
^Januszr
|
Wysłany: Nie 06 Mar, 2011 07:20
|
|
|
kbkbpol, pod względem zawartości elementów wykonanych w SWISH - bo jak tytuł widać: Moja strona w SWiSH-u - to http://www.pwsz-ns-dlastudenta.ugu.pl całkowite dno, syf, mogiła, żenada. Te linki coś podał to do usunięcia... to jakiś żart, prawda? |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
Piotr
Ekspert
|
Wysłany: Nie 06 Mar, 2011 16:13
|
|
|
Januszr napisał/a: | całkowite dno, syf, mogiła, żenada. Te linki coś podał to do usunięcia... to jakiś żart, prawda? |
Masz absolutną rację |
|
|
|
|
^shastaan
Pomógł: 72 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 688 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Nie 06 Mar, 2011 20:14
|
|
|
Tu w ogóle jest coś w swishu? Banner jest flashowy ale to reklamy google...
No nie wiem co tu oceniać więc podpowiedz nam kbkbpol,
A co do całowitego dna syfu mogiły i żenady to się nie zgadzam w ogóle. Chyba, że chodzi wam o to, że oceniamy elementy ze swisha czyli brak elementów jako całkowite dno.
Zdenerwujecie kolegę bez potrzeby tylko a on z sącza jest to może być niezły cwaniak, nawet dla warszawiaka, Januszr ;] |
_________________ Prowadzę stacjonarne i zdalne szkolenia z grafiki, również ze SWiSH. Program ustalany indywidualnie w zależności od potrzeb klienta. Szczegóły na www.kreopka.pl
|
|
|
|
|
^Januszr
|
Wysłany: Nie 06 Mar, 2011 20:42
|
|
|
shastaan, przeczytaj UWAŻNIE mój post i sam odpowiedz sobie na pytanie co oceniam. |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
|
|
|
|
|
^shastaan
|
Wysłany: Nie 06 Mar, 2011 21:21
|
|
|
No myślę, że uważnie za pierwszym razem przeczytałem. Teraz przeczytałem drugi raz i dalej nie wiem 1. o co chodzi z tą stroną i dlaczego się tu znalazła 2. gdzie znalazłeś na niej jakiś element swishowy, który tak oceniłeś.
Nie jest moim celem kwestionowanie Twojej oceny :] Trochę nie rozumiem tylko całej akcji. |
_________________ Prowadzę stacjonarne i zdalne szkolenia z grafiki, również ze SWiSH. Program ustalany indywidualnie w zależności od potrzeb klienta. Szczegóły na www.kreopka.pl
|
|
|
|
|
^Januszr
|
Wysłany: Pon 07 Mar, 2011 08:22
|
|
|
shastaan,
nie znalazłem i dlatego taka ocena Cytat: | pod względem zawartości elementów wykonanych w SWISH | bo po to jest temat "MOJA STORNA W SWISH" co by to co w SWISH zrobione oceniać A że zawartość takich elementów niska to i ocena moja nie za wysoka.
Ponadto wydaje mi się, że pisanie kilkakrotnie adresów na forum to chyba rodzaj czegoś co można nazwać pozycjonowaniem? Bo google znajdzie o jeden link więcej? |
|
|
|
|
|
^shastaan
|
Wysłany: Pon 07 Mar, 2011 09:04
|
|
|
Może taki był jego zamysł ale google tego nie łyknie |
|
|
|
|
|
olesia567
Początkujący
Wersja SWiSH: SWiSH4
|
|
|
|