|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Poszarpane krawędzie po wyexportowaniu do swf'a |
Autor |
Wiadomość |
Woonski
Bywalec

|
Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 01:20 Poszarpane krawędzie po wyexportowaniu do swf'a
|
|
|
Witam,
mam problem z poszarpanymi krawędziami. Szukałem na forum i znalazłem opcję która przewijała się w tematach czyli zaznaczenie "allow smoothing". Zadziałało świetnie, ale tylko do obrazka png. Gdy eksportuje całość do .swf obrazek znów jest poszarpany. Czy jest możliwość aby podczas animacji obrazek zachował gładkie krawędzie?
[ Dodano: Sob 27 Lut, 2010 01:22 ]
Problem rozwiązałem, wystarczyło wexportować do SWFa wersja 10 |
|
|
|
 |
skibbbi
Praktyk

|
Wysłany: Nie 28 Lut, 2010 19:12
|
|
|
To samo chciałem doradzić Jeżeli temat został rozwiązany to dobrym zwyczajem na wielu forach jest edytowanie tytułu przez autora i dopisanie [SOLVED]. Jeżeli ktoś szuka odpowiedzi na podobny temat od razu wie, że w danym wątku została udzielona odpowiedź, która przyniosła rozwiązanie.
A tak przy okazji to co na takie rozwiązanie powie ADMIN, bo nie chcę nikomu tutaj rządzić
Pozdrawiam, |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.2 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|