[SOLVED] Gdzie się podziały opcje narzędzia "Zaznaczani |
Autor |
Wiadomość |
skibbbi
Praktyk

|
Wysłany: Wto 23 Lut, 2010 09:53 [SOLVED] Gdzie się podziały opcje narzędzia "Zaznaczani
|
|
|
Na pewnym tutku zobaczyłem, że podczas gdy jest aktywne narzędzie "Zaznaczanie" pod spodem wyświetlają się opcje. U mnie tego nie ma a mam najnowszego triala wersja angielska ze strony swish.pl.
Jak ktoś wie o co chodzi to proszę o informację
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez skibbbi Pią 26 Lut, 2010 08:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
^Januszr

Pomógł: 216 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 1854 Skąd: Stolyca od urodzenia
|
Wysłany: Wto 23 Lut, 2010 10:40
|
|
|
W trzeciej edycji SwishMax opcje, które pokazujesz zopstały zaimplementowane w inne miejsca: np. już nie ma opcji "kliknij aby poprzekręcać obiekt" (a szkoda) tylko przekrecanie obiektu masz poprzez oddalenie kursora od kwadratu oznaczającego zaznaczenie, itd. Mi zajęło dosyć duzo czasu aby przywyknąć - szczególnie do motion path - które wg. mnie jest w wersji 3 totalnie popsute. |
_________________ Niestety używam nieoficjalnych wersji Swish, które można zassać z forums.swishzone.com - jest na szczycie listy w BugsForum.
 |
|
|
|
 |
skibbbi
Praktyk

|
Wysłany: Pią 26 Lut, 2010 08:03
|
|
|
Dzięki za rozwianie moich wątpliwość. Ja akurat nie mam problemów ze zmianą przyzwyczajeń bo dopiero zaczynam zabawę ze Swich'em. Ale wolałem wyjaśnić bo na starych tutorialach paski są a tak wiem, że wszystko w porządku i to kwestia nowej wersji programu.
Pozdrawiam, |
|
|
|
 |
|