Zappa.com |
Autor |
Wiadomość |
4malina
Początkujący
|
Wysłany: Czw 09 Cze, 2005 18:37 Zappa.com
|
|
|
Właśnie przeglądam www.zappa.com , - w słuchawkach " make a jazz noise here" płyta 1 - uczucia jak seks 25 lat temu - to chyba określa moja córka jako "pełny odjazd"
pozdrawiam |
|
|
|
|
nugatt
Pomógł: 75 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 1389 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Czw 09 Cze, 2005 19:17
|
|
|
mnie nie powala, ale ja ciężko myślę, albo piszę |
_________________ tomekf /// swishmaxxx |
|
|
|
|
4malina
Początkujący
|
Wysłany: Czw 09 Cze, 2005 19:37
|
|
|
Widziałem Twoją stronę, - tak, jest znacznie lepsza.
Ale nie mogłem sobie odmówić przyjemności pokazania ludziom którzy postrzegają świat w troszkę innych kolorach, strony o Franku Zappie.
Coraz mniej ludzi ,którzy Go słuchają - a warto bo -,"Muzyka jest najlepsza".
Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie zrobienie strony o Franku bo to po maratonach MTB moja "druga miłość".
Może kiedyś się odważę i wtedy napewno użyje Swisha.Na razie jestem na etapie prób.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
SPIDER
Specjalista
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 121 Skąd: Opole
|
Wysłany: Czw 09 Cze, 2005 20:29
Moje WWW: www.kniec.pl |
|
|
nie bac sie uzywac swisha,nie gryzie ,jest prosty, a moze po Franku i mtb stanie sie 3-cia miłością |
_________________ "Jeśli myślisz,że jesteś zbyt mały by coś zmienić ,spróbuj zasnąć z komarem latającym nad uchem" |
|
|
|
|
nugatt
Pomógł: 75 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 1389 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Czw 09 Cze, 2005 20:57
|
|
|
kurcze, przecież nie powiedziałem, że moja jest lepsza. jeżeli tak zrozumiałeś moją wypowiedź to przepraszam. uwazam, że moja jest do... i w ogóle obleśna ta helisa DNA, bo nie ma dużego i małego rowka (takie zboczenie zawodowe)
a ta zappa.com po prostu nie przypadła mi do gustu i tyle. te ramki troche mi jakoś... nie wiem. może to uraz z frontpage'a. kiedys miałem strone opartą na ramkach.
ale ten kurczak w "FZ" jest super |
_________________ tomekf /// swishmaxxx |
|
|
|
|
JuRgEn
Ekspert
Pomógł: 6 razy Wiek: 36 Dołączył: 12 Kwi 2005 Posty: 395 Skąd: Katowice
|
Wysłany: Wto 19 Lip, 2005 16:17
Moje WWW: www.wojas.org |
|
|
Ludzie czym wy sie ekscytujecie ?
Strona wrecz srednia nawt slaba, nic fantastycznego to Tozsamosc znaleziona przez mnie jest o wiele lepsza ... strona wykonana slabo pod wzgledem graficzny i animacji |
_________________ http://66.249.93.104 |
|
|
|
|
|