stronka |
Autor |
Wiadomość |
mcpetes
Bywalec
|
Wysłany: Czw 06 Sie, 2009 21:58 stronka
|
|
|
no wiadomo pierwsza stronka jak narazie nic specjalnego ale proszę o oceny i cenne wskazówki... Narazie do sprawy podchodzę 4fun więc nic specjalnego
nie patrzcie na treść bo wpisywałem byle co
www.sikorjunior.republika.pl |
|
|
|
|
Szymciosek
Ekspert
Pomógł: 22 razy Wiek: 32 Dołączył: 20 Lut 2009 Posty: 248 Skąd: Świdnica
|
Wysłany: Czw 06 Sie, 2009 22:18
|
|
|
1. Strona główna powinna ładować się od razu.
2. Przyciski nie działają na całym polu
3. W galerii, włączając któreś zdjęcie, i później najeżdżając na drugą "miniaturę", wyświetla się ona pod zdjęciem.
4. Preloadery zrób
5. Możesz napisać jaka to czcionka w menu ?
6. Piłka w tle ma jakieś wypuklenie. |
|
|
|
|
mcpetes
Bywalec
|
Wysłany: Pią 07 Sie, 2009 05:41
|
|
|
EFN Brawo czcionka jak coś to msg i wyśle
[ Dodano: Pią 07 Sie, 2009 06:42 ]
jest jakiś gotowy podobny skrypt do galerii którą zrobiłem ? |
|
|
|
|
^shastaan
Pomógł: 72 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 688 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Pią 07 Sie, 2009 07:39
|
|
|
Strona jest brzydka jak noc więc nie wytrzymałem na niej długo ale rzuciło mi sie w oczy, że:
- masz udźwiękowione guziki na - ten gwizd przy rollOver - nie jest zsynchronizowany co mnie osobiscie irytuje
- stany guzików mają różne pozycje i wielkości (przesuwają się po najechaniu) - to specjalnie?! mam nadzieję, że nie :]
- czcionka w menu jest nieczytelna i brzydka i na pewno za duża
Generalnie odnoszę wrażenie, że uczysz się programu i skupiałeś się nad tym, żeby jak najwięcej bajerów powrzucać i jak najwięcej wyciągnąć. Tu, przyznać trzeba, poszło Ci świetnie, szczególnie jak na pierwszą stronę. Jak popracujesz nad szczegółami to będzie Ci nieźle szło.
Pozdrawiam. |
_________________ Prowadzę stacjonarne i zdalne szkolenia z grafiki, również ze SWiSH. Program ustalany indywidualnie w zależności od potrzeb klienta. Szczegóły na www.kreopka.pl
|
|
|
|
|
mcpetes
Bywalec
|
Wysłany: Pią 07 Sie, 2009 14:10
|
|
|
wszystko się zgadza
no więc tak byłem na wsi nie miałem neta i wogóle nie miałem co robić . więc z powodu braku materiałów jak widać tylko jedne zdj piłki robiłem to co miałem skupiając się na ogarnięciu "jak się to robi" jak już wcześniej mówiłem moje pierwsze zetknięcie |
|
|
|
|
|