|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Kolejna stronka |
Autor |
Wiadomość |
kail12
Początkujący
|
Wysłany: Sob 14 Lut, 2009 13:23 Kolejna stronka
Moje WWW: www.ckk.xt.pl |
|
|
Zrobiłem z nudow. Prosze o ocene
LINK |
|
|
|
|
samuelcaffe
Przyjaciel wolfik
Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 43 Skąd: swishzone
|
Wysłany: Pią 20 Lut, 2009 09:07 ocena
Moje WWW: www.roman.bj.pl/londa, www.milkyway.pl, www.afiokna.pl |
|
|
szkoda robic jak nie ma sie pomyslu na serwis moim zdaniem font wielki jakis baner normalny menu standardowe trzeba by pomyslec aby troszke to bylo atrakcyjne teraz nie nadaje sie jeszcze na ogladanie
moze pomysl nad czyms bardziej niestandardowym. |
|
|
|
|
^shastaan
Pomógł: 72 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 688 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Pią 27 Lut, 2009 09:18
|
|
|
Słabo.
Przemyśl zawsze layout, najlepiej z kartką i ołówkiem. Potem zrealizuj to konsekwentnie na kompie bo widać, że to swish Ci podyktował jak strona będzie wyglądać a nie Ty swishowi.
Zastanów się też zawsze czy czcionka, której używasz to ta najlepsza na tą sytuację. A potem dobierz jej rozmiar. Niektóre czcionki wyglądają dobrze tylko gdy są malutkie.
No i w końcu to co mnie najbardziej poraziło to to, że tekst praktycznie włazi na domek na dole po lewej. Bardzo niefajnie to wygląda.
Trochę Cię pojechałem, wiem, ale może Ci to pomoże.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.11 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|