Wysłany: Czw 24 Lip, 2008 22:30 Podstawy ale nie rozumiem
Witam, mój problem polega na tym że znalazłem parę postów na ten temat i nawet pliki do pobrania ale nie mogę ich otworzyć bo mam starego SWiSH2 z 2002 r. Więc prośba może ktoś mi napisze jak zrobić np wjeżdżam na link i mam tekst wjeżdżam na drugi i w tym samym miejsu inny tekst, wiem że trzeba kombinować z ifami, i ramkami ale nie mam pojęcia może ktoś podrzuci przykład albo napisze jak to się robi, zależy mi na tym, pozdrawiam i przepraszam
Wysłany: Pią 25 Lip, 2008 14:34
Moje WWW: cześć prac w stopce :)
dla animacji sprita czy tam czegos w czym to masz dajesz dla 1 i drugiej klatki stop()
jeden tekst umieszczasz w klatce 1 i usuwasz w klatce 2 (place/remove)
a na przyciski dajesz
dla 1
on (rollOver) {
gotoAndStop(1);
}
dla 2
on (rollOver) {
gotoAndStop(2);
}
wsio...
P.S ciezko ci bedzie bez SwishMaxa2 lub chociaz SwishMax1 bo raczej nikt na tym forum juz nieuzywa zwyklego Swisha2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.76 sekundy. Zapytań do SQL: 13