|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Prośba o test |
Autor |
Wiadomość |
Ciechwoj
Praktyk

|
Wysłany: Pon 16 Cze, 2008 17:39 Prośba o test
|
|
|
Witam
Problem polega na tym, ze dostalem pare sygnalow, ze na niektorych komputerach ( niestety nie wiem jakie, jaki system , albo wersja fp) laduje sie tylko pierwsza strona..ee strony, nie mozna przejsc dalej . Ma ktos moze pomysl , jak to ugryzc? czy moze byc to spowodowane, ze pierwsza strona jest pod fp9, a zewnetrzne swf'y pod fp7?( moze glupie pyt, ale nie wiem, gdzie szukac przyczyny :)
adres strony:
www.matii.pl
Z gory dzieki.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Piotr
Ekspert

|
Wysłany: Pon 16 Cze, 2008 21:14
|
|
|
U mnie wszystko w jak najlepszym porządku "chula" ...
Mam Vistę ze wszystkimi "dodatkami"
Pozdrawiam ... |
|
|
|
 |
maciey75
Mistrz

Pomógł: 15 razy Wiek: 50 Dołączył: 20 Lip 2005 Posty: 151 Skąd: pyra w wawie
|
Wysłany: Wto 17 Cze, 2008 21:30
|
|
|
U mnie tez bangla bez problemow. XP z dodatkami, FP9.
Przy okazji mam pytanie. No nacisnieciu na Ofertę a pozniej na "pelna oferta...." deaktywuje sie menu u gory i po lewej stronie. Jak to zrobiles? Kiedys z tym walczylem i obiekt nad menu zachowywal sie jak go tam nie bylo, czyli moglem "przez niego" korzystac z menu ktore bylo pod spodem.
Pzdr
M. |
|
|
|
 |
Ciechwoj
Praktyk

|
Wysłany: Wto 17 Cze, 2008 22:51
|
|
|
heh..taki prosty w swojej konstrukcji manewr ..calosc jako button i wylaczenie opcji zmiany na raczke ..(moze i malo profesjonalnie, ale dziala
Hmm..moze trafi sie ktos, komu nie dziala..problem z tym, ze tu prawdopodobnie wszycy beda mieli najnowsze wersje fp..no nic..zmienie co mi sie wydaje, ze jest zle i poczekam |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 6.12 sekund. Zapytań do SQL: 13 |
|
|