Wysłany: Pią 23 Maj, 2008 12:07 Menu...
Witam wszystkich!
Odrazu przyznam się, że szukałem odpowiedzi na mój problem, ale jak widać dosć kiepsko, dowedziałem się jedynie ze trzeba coś pogrzebać w skryptach...
Oto problem:
Chcę sobie stworzyć animowane menu w swishu, tylko jak zrobić aby każdy przycisk był animowany osobno bo jeśli zdarzy sie taka sytuacja ze najadę myszką na pierwszy button to odtwarza się pięknie animacja rollOver tylko jeśli podczas jej trwania zjadę myszką na 2 przycisk to jest ona "urywana" i jest odtwarzana animacja drugiego przycisku. To samo z wszystkimi innymi animacjami które mają być odtwarzane w jednym czasie. Do odtwarzania animacji używam tego polecenia żeby przeszło do danej klatki i odtworzyło animację.
Proszę Was, abyście mi chociaż powierzchownie wytłumaczyli jak mam to zrobić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 11