SWiSH Forum Strona Główna SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Pytanko dotyczace przezroczystosci.
Autor Wiadomość
zitrum
Początkujący

Wysłany: Pią 02 Maj, 2008 16:52   Pytanko dotyczace przezroczystosci.

Witam. Mam taki problem. Swishem dopiero zaczynam sie bawic i mam taki problem. Zrobilem layoucik w PS, stronka miala pewne tlo[wzorek]. Zeby stronka wazyla mniej do swisha exportowalem wszystkie warstwy procz tego tla, gdyz ono bedzie w css zdefiniowane. Mam tylko taki problem ze nie umiem ustawic przezroczystosci tla w Swishu i jak umieszczam juz projekt w pliku html to po prostu jest biale tlo pod projektem. Ustawialem tam niby transparency w opcach klipu ale cos nie dzial. Prosze o pomoc

[ Dodano: Pią 02 Maj, 2008 18:29 ]
ok poradzilem sobie juz z tym...mam niestety nastepny problem. Mianowicie chodzi mi o button. Pewnie gdzies to juz tu jest na forum, lecz nie znalazlem tego co chcialem. Sprawa polega na tym ze pierw pojawia mi sie jakis tam obrazek przygotowany wczesniej w PS, ktory jest przyciskiem. I w momencie onpress zmienia sie na inny obrazek, lecz gdy kursor jest juz poza przyciskiem to z nowu zaczyna sie cala animacja tego przycisku, a chce zeby stan przycisku wrocil do stanu konca tej animacji.

poradzilem juz sobie zobaczymy jak to wyjdzie w praniu

Odpowiedz do tematu