jak to jest z tym pozycjonowaniem |
Autor |
Wiadomość |
^lechu
Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 146 Skąd: Otwock
|
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 12:02 jak to jest z tym pozycjonowaniem
|
|
|
Mam pytanko dotyczace pozycjonowanie stron.A wiec
ktore strony lepiej sie indeksuja HTML czy SWF, w firmie mowia ze HTML a jak jest z swf
czy robiac strone we flashu z gory jestem skazany na niska pozycjie w wyszukiwarce np
w google?
pozdr.......... |
|
|
|
|
JuRgEn
Ekspert
Pomógł: 6 razy Wiek: 36 Dołączył: 12 Kwi 2005 Posty: 395 Skąd: Katowice
|
|
|
|
|
maribt
Pomógł: 5 razy Wiek: 38 Dołączył: 23 Kwi 2005 Posty: 366 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Nie 22 Maj, 2005 17:06
|
|
|
jeżeli zrobisz całą stronkę we flashu to google nie zaindeksuje ci pozostałych podstron twojego serwisu, a poza tym google "gorzej" traktuje strony we flashu. |
_________________ http://www.bykom-stop.avx.pl |
|
|
|
|
Mariusz [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 22 Maj, 2005 20:58
|
|
|
Dokładnie strony flashowe są gorzej traktowane przez google ale nie jest tragicznie, ja np wrzucam stronke do edytora html i dodatkowo uzywam maskowania domeny prv.pl ,gdzie jest forumlarz do wypełnienia względem wyszukiwarki google-tak zrobiłem z moją starą stronką *pokojdziwki.prv.pl wejdz na google wpisując : czat dziwki albo dziwki czat - w obu przypadkach strona jest na pierwszym miejscu (zasadniczą role odegrały słowa kluczowe!) jest tylko jeden minusik o którym wspomniał Maribt - zapomnij o podstronach we flashu jesli chodzi o wyszukiwanie.
Pozdr |
|
|
|
|
^lechu
|
Wysłany: Pon 23 Maj, 2005 15:39
|
|
|
to juz wszystko co chcialem wiedziec dzieki.
pozdr...... |
|
|
|
|
Bitmag
Doradca
|
|
|
|
|
^lechu
|
Wysłany: Pią 27 Maj, 2005 13:33
|
|
|
ale tylko jak wpiszesz 2advanced, jak wpisujesz inne slowa to wcale nie jest, a w pozycjonowaniu nie tylko o to chodzi.
pozdr......... |
|
|
|
|
Bitmag
Doradca
|
|
|
|
|
kashanowa
Początkujący
|
Wysłany: Czw 22 Mar, 2007 15:27
|
|
|
Witam
Chcialbym sie dowiedziec jak powinien wygladac kod zdrodlowy strony, ktora sklada sie ze strony glownej na ktorej znajduje sie logo oraz przycisk do wejscia na nastepna strone, na kolejnej stronie zdjduje sie wlasciwa strona oczywisc w swf. Chodzi mi glownie o meta tagi jakie powinny sie znalezdz na poszczegulnych stronach tak aby strona zostala jak najpiej zindeksowana przez wyszukiwarki.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
bardi3
Początkujący
|
Wysłany: Pon 02 Kwi, 2007 22:57
Moje WWW: www.cykmyk.pl |
|
|
wyszukiwarki lepiej tolerują pliki z rozszerzeniami .html ... dodatkowo meta tagi + linki na innych stronach do naszej www oraz dodanie swojego serwisu do katalogów, wyszukiwarek itd... to tak 5 przez 10 jak powoli śmigać w górę
p00zdrawiam |
|
|
|
|
|