|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
TROJPAK STRONEK DO OCENY :))) |
Autor |
Wiadomość |
soja
Bywalec
|
Wysłany: Sob 23 Lut, 2008 20:16 TROJPAK STRONEK DO OCENY :)))
|
|
|
Ave Caesar! Aloha! Yo ziomki )) dzis wsytawiam pod ogien konstruktywnej krytyki az trzy stronki na raz, a to dlatego ze powstaly rowno kazda w 1-2 tyg i niebylo nawet czasu posta napisac :/
1ST WEB SITE :
www.christopher-sonski.com <- moje portfolio juz wersja ostateczna [wiem wiem... "kontakt" do roboty jeszcze ]
3rd
[URL=http://www.parkiet-trojmiasto.cal.pl ]www.parkiet-trojmiasto.cal.pl [/URL] <-ekipa remontowa z Gdanska
Bardzo bylbym wdzieczny za uwagi sugestie.. z gory dzieki
Pozdro dla wszystkich |
Ostatnio zmieniony przez soja Wto 01 Lip, 2008 09:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
marcino
Mistrz
Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 159 Skąd: Bytów
|
Wysłany: Sob 23 Lut, 2008 22:18
|
|
|
witam,
Pierwszego linka nie opisuje bo już któryś raz jest umieszczony
Drugi, całkiem fajne chociaż dodał bym jakiś efekt tej Pani na pierwszym planie oraz poprawił bym czcionkę bo bardzo nie czytelne jest (ustaw lepiej na pixelową). Bardzo podoba mi sie tekstura w tle.
Trzeci, no bardzo ubogo, zrobił bym coś z tym białym kolorem, w galerii dodałbym ramki na zdjęciach, i otwieranie sie w okienku "swisha" albo lightbox albo coś w tym stylu.
Dałbym jeden rozmiar czcionki z tekstem umieszczonym w linkach, w ostatnim "Porady" jest w sumie tak mała i tyle tam jest tego napisane że gałki oka skaczą ;-p
Jeśli już chcesz zostawić taka czcionkę mała w takiej ilości tekstu to bym ustawił funkcje która umożliwia zaznaczenia tekstu "mi sie bynajmniej wtedy wygodniej czyta"
a zrobiłbym coś jeszcze z jakością umieszczonych zdjęć w galerii bo dają dużo do życzenia
btw, skąd wyrywasz takie fajne teksturki ? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.16 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|