|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
potrzasanie napisem, wrazenie uderzenia napisu o tlo animacj |
Autor |
Wiadomość |
Sokrates
Praktyk

|
Wysłany: Pią 11 Sty, 2008 00:06 potrzasanie napisem, wrazenie uderzenia napisu o tlo animacj
|
|
|
Witam,
czy w Swish Max jest jakis efekt albo mozna go stworzyc ktory dawal by wrazenie
potrzasania textem (chodzi mi o cos takiego jak by tekst uderzyl w tlo animacji i jeszcze sie np. zatrzasl) |
_________________ --
Dzięki,
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
^shastaan

Pomógł: 72 razy Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 688 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Pon 14 Sty, 2008 00:00
|
|
|
Bez problemu to uzyskasz samym efektem "move" jak pogrzebiesz w jego właściwościach (zmniejszający się tekst sprawi wrażenie jakby oddalał się w perspektywie - spadał na tło), poza tym jest w programie masa gotowych efektów, którymi możesz to zrobić. Przegrzeb je, poświęć trochę czasu na poznanie ich na głupawych przykładach to wszystko będzie się robiło samo. Pasuje to jeszcze zsynchronizować z jakimś fajnym dźwiękiem towarzyszącym uderzeniu i zrobione. |
_________________ Prowadzę stacjonarne i zdalne szkolenia z grafiki, również ze SWiSH. Program ustalany indywidualnie w zależności od potrzeb klienta. Szczegóły na www.kreopka.pl
|
|
|
|
 |
Sokrates
Praktyk

|
Wysłany: Pon 14 Sty, 2008 19:49
|
|
|
Oki,dzieki
co prawda chodziło mi o konkretna nazwe takiego efektu, wiem ze jest ich sporo wiec myslalem ze moze ktos cos juz uzywal i moze polecic... |
_________________ --
Dzięki,
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|