Jakość tekstów i engine menu |
Autor |
Wiadomość |
casperos
Początkujący

Wiek: 37 Dołączył: 02 Gru 2007 Posty: 6 Skąd: Zdzieszowice
|
Wysłany: Nie 02 Gru, 2007 02:22 Jakość tekstów i engine menu
Moje WWW: www.casperos.org; www.7designs.eu |
|
|
Cześć mam problem nie znam się jakoś specjalnie na Swish'u ale proboje cos działać
efekty na [URL=http://junipax.casperos.org ]junipax.casperos.org [/URL] i obserwuje iż treści na butonach menu sa tak jakby rozciagniete i to psuje cala estetyke, a 2 rzecz to za chiny ludowe nie potrafie zmotac menu tzn proste klikam na 1 z butonow i wyskakuje mi tekst (ladowany z pliku txt) do zamknietej przestrzeni ze scroll'em pionowym jesli dali byscie rade mi pomoc prosze was o opisanie krok po kroku.
odwdziecze sie napewno
[ Dodano: Nie 02 Gru, 2007 14:22 ]
casperos napisał/a: | Cześć mam problem nie znam się jakoś specjalnie na Swish'u ale proboje cos działać
efekty na [URL=http://junipax.casperos.org ]junipax.casperos.org [/URL] i obserwuje iż treści na butonach menu sa tak jakby rozciagniete i to psuje cala estetyke, a 2 rzecz to za chiny ludowe nie potrafie zmotac menu tzn proste klikam na 1 z butonow i wyskakuje mi tekst (ladowany z pliku txt) do zamknietej przestrzeni ze scroll'em pionowym jesli dali byscie rade mi pomoc prosze was o opisanie krok po kroku.
odwdziecze sie napewno |
zapraszam na www.junipax.casperos.org
Udalo mi sie poprawic jakość czcionki ale jeszcze zostal ten engine (stronki) ;( |
_________________ pozdr,
casperos |
|
|
|
 |
Kermit
Profesjonalista

Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 15 Lip 2006 Posty: 176 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Nie 02 Gru, 2007 17:26
Moje WWW: www.tsi.f6.pl |
|
|
sorki za bluzki ALE MNIE TO (pip) POPROSTU RECE OPADAJA NIZEJ KOLAN JAK CZYTAM TAKIE COS szukales na forum ? NIE szukales na googlach ? NIE wiec niby dlaczego nam mialby sie chciec tobie opisac to krok po kroku szczegolnie ze takich tematow juz kilka bylo na tym forum
//lepiej bez bluzek
nugatt |
Ostatnio zmieniony przez nugatt Nie 02 Gru, 2007 21:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
casperos
Początkujący

Wiek: 37 Dołączył: 02 Gru 2007 Posty: 6 Skąd: Zdzieszowice
|
Wysłany: Nie 02 Gru, 2007 18:18
Moje WWW: www.casperos.org; www.7designs.eu |
|
|
Kermit przeszukalem juz forum przeszukalem google i w zadnym toturialu nie bylo przedstawiona jak dla mnie zadna kwestia ktora bym zrozumial a jak juz sie zabieram i robie krok po kroku to sie nic niechce wyswietlic sory za wkur... no ale niestety ja do konca tego nie jaze |
_________________ pozdr,
casperos |
|
|
|
 |
mielu

Pomógł: 131 razy Wiek: 48 Dołączył: 06 Kwi 2006 Posty: 1177 Skąd: Kraków
|
|
|
|