|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Problem z powtarzanem się animacji dla określonego obiektu. |
Autor |
Wiadomość |
Woonski
Bywalec

|
Wysłany: Pon 26 Lis, 2007 22:39 Problem z powtarzanem się animacji dla określonego obiektu.
|
|
|
Witam, od dawna szykam w Internecie rozwiązania dotyczącego mojego problemu i ciągle nie potrafię znaleźć. Pisałem juz na kilku forach i dalej nic dlatego to forum jest chyba moją ostatnią deską ratunku.
Otóż chodzi mi o bardzo prostą rzecz (tak mi się wydaje, biorąc pod uwagę rzeczy jakie tutaj widziałem).
Mam sobie np. kartkę świąteczna, migotają gwiazdki i wjeżdza tekst z życzeniami. Zaznaczając "Stop playing at end of movie" animacja po przejściu do ostatniej klatki sie zatrzymuje, normalka. Jeżeli nie zaznaczę tej opcji animacja powtarza się w pętli, spoko. Tylko teraz pytanie jak zrobić, żeby gwiazdki migotały cały czas w pętli, a życzenia pojawiały się tylko raz, przy uruchomieniu animacji.
Proszę bardzo o pomoc, bo już mi ręce opadają |
|
|
|
 |
Grzesiek82
Fachowiec

Pomógł: 19 razy Wiek: 42 Dołączył: 08 Maj 2007 Posty: 101 Skąd: Kolbuszowa
|
Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 00:04
|
|
|
Nic prostszego, gwiazdki i tekst umieść w osobnych spritach |
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona. - Albert Einstein |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.28 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|