|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Filmik , kompresje wrzucenie do strony flash |
Autor |
Wiadomość |
lukassss
Początkujący

|
Wysłany: Pon 12 Lis, 2007 21:43 Filmik , kompresje wrzucenie do strony flash
|
|
|
Witam panow i panie.
mam otoz pytnko bardzo mi sie podobaja stronki gdzie jakas osoba chodzi cos pokazuje badz nawet spi i ma jakies ruchy. Czytalem w internecie rozne artykuly wypowiedzi osob i pisali m.in ze filmik skompresowac na pojedyncze obrazki/klatki w jpg czy png ok fajnie ale jaki programem to moge zrobic ? oraz moze ktos inny nasunie mi pomysl chodzi aby szla osoba i cos pokazala palcem wskazujacym badz przyszla i usiadla na krzeslo? jak zrobic filmik bez tla moze tak ? oraz interesuje mnie i czy jest mozliwosc kiedy najade myszka na strone aby ona sie poruszala na boku wraz z moimi ruchami myszki taki efekt jest tutaj tego jak i rowniez filmikow:
http://www.highlife.fr/#bureau-1
dziekuje slicznie pozdrawiam
Łukasz |
_________________ pozdrawiam i dziekuje |
|
|
|
 |
Seb
Ekspert

Pomógł: 28 razy Wiek: 42 Dołączył: 09 Paź 2005 Posty: 591 Skąd: takie pytanie?
|
Wysłany: Pon 12 Lis, 2007 22:51
|
|
|
jeśli przeźroczyste tło to może jakieś after effects z exportem do swf'a lub inny program, czyli normalne filmiki wrzucane we flasha, nie wiem, ktoś to robił lub wie jak to zrobić?
jeśli chcesz się bawić się w png to... pozdrawiam i życze miłej zabawy
swish video też sprawdź, ale tu nie wiem jak z tłem, bo tam chyba zostanie, jednak z tego co pamiętam to rozkłada na części
jeśli isę mylę, sprostujcie |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|