Wysłany: Pią 09 Lis, 2007 22:08 od czego zacząć naukę
Hmm! Może głupie, ale jestem nowicjuszem. Nie wiem jak ale ubzdurałem sobie, że naucze się tworzenia stron internetowych w flash-u. Moze ktos podzieli się ze mna swoimi doswiadczeniami i podpowie od czego zaczac naukę. Moze jakieś materiały do czytania, tak by nie przerabiac tomów informatycznej paplaniny, a skupic się na sednie w najprostszym języku. Za wszystkie podpowiedzi będę baaaaaaaardzo wdzięczny. Moja pozycja wyjściowa jest taka: umiem korzystac z komputera, wiem jakiego typu są strony internetowe, i mimo braku wiedzy z animacji mam jak na razie chęci i zapal do nauki. Mam nadzieję ze ktoś mi podpowie jak zacząc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.15 sekundy. Zapytań do SQL: 13