|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Problem |
Autor |
Wiadomość |
ohmin
Mistrz Kriss_kross

Pomógł: 1 raz Wiek: 50 Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 142 Skąd: Sucha Beskidzka
|
Wysłany: Nie 20 Maj, 2007 14:35 Problem
|
|
|
Mam wersję legalną, postawiłem nowy system, a co za tym idzie, muszę wszystkie programy instalować, rejestrować itd, z Swish'em jest problem! Na stronie my.swishzone.com (każdy posiadający legal wie o czym piszę), wpisuje kod maszyny i chcę odblokować, lecz otrzymuje dziwny komunika ża iż kod jest prawdopodobnie za krótki, instalacje przeprowadzam z oryginalnej płyty. Proszę o pomoc lub ewentualną poradę co zrobić. Acha...., czas mam ustawiony dobrze, bo kiedyś i z tym miałem problem
[ Dodano: Nie 20 Maj, 2007 21:14 ]
tylu mądrych ludzi i cisza, chociaż , nie mam pojęcia.... |
|
|
|
 |
Seb
Ekspert

Pomógł: 28 razy Wiek: 42 Dołączył: 09 Paź 2005 Posty: 591 Skąd: takie pytanie?
|
Wysłany: Nie 20 Maj, 2007 21:38
|
|
|
moze nawiasy nie wklepane, nie pamiętam czy z nimi się robi czy bez ale.. chyba o to biega |
|
|
|
 |
mielu

Pomógł: 131 razy Wiek: 48 Dołączył: 06 Kwi 2006 Posty: 1177 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Nie 20 Maj, 2007 22:08
|
|
|
sam jestem w szoku że jeszcze nie przeinstalowałem systemu od momentu zakupienia swisha więc nie spotkałem sie jeszcze z tym problemem |
|
|
|
 |
Seb
Ekspert

Pomógł: 28 razy Wiek: 42 Dołączył: 09 Paź 2005 Posty: 591 Skąd: takie pytanie?
|
Wysłany: Nie 20 Maj, 2007 22:14
|
|
|
Mielu nie Krak'uj ;P
mi juz ponad rok śmiga też bez reinstalu też shooock,
natomiast instalacja swishamaxa idzie gładko, z tego co pamiętam nawet bardzo więc myślę ze to kwestia nawiasów, dokładnie czytaj to co piszą i dojdziesz:) |
|
|
|
 |
ohmin
Mistrz Kriss_kross

Pomógł: 1 raz Wiek: 50 Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 142 Skąd: Sucha Beskidzka
|
Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 07:08
|
|
|
Swisha instalowałem już kilka razy, z powodu problemów z dyskiem kilka razy padł mi system, swisha bez problemu instalowałem, dopiero teraz pojawił się problem
[ Dodano: Pon 21 Maj, 2007 07:12 ]
To chyba wina po stronie serwera. Dzisiaj zrobiłem tę samą procedurę, i zadziałało, acha w kodzie maszyny nie żadnych nawiasów
TEMAT ZAMKNIęTY |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 2.98 sekund. Zapytań do SQL: 13 |
|
|