|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Panel muzyczny |
Autor |
Wiadomość |
air_supply
Początkujący

|
Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 21:17 Panel muzyczny
|
|
|
Witam,
Chodzi mi stworzenie prostego panelu muzycznego (swishmax). Dodalem sobie juz muzyke oraz tzw. PLAY i STOP. Wszystko jest okey, ale jak kliknie sie kilkakrotnie na PLAY to muzyka sie naklada na siebie... jak mozna poradzic sie z tym problemem ? Tak samo jak przyciskam STOP muzyka sie konczy, co zrobic zeby zatrzymac muzyke w danym momencie ?
Jak zrobic rowniez efekt wlaczonej muzyki tak jak jest np. w winampie tylko takie mini i co zrobic, zeby po wylaczeniu muzyki ten efekt rowniez zanikl ?
Jezeli to wszystko zostalo opisane to najmnocniej przepraszam, jakos nie znalazlem konkretnej pomocy :/
ps.
mozna zrobic jakis prosty volume do takiego panelu ? tylko prosze bez zalacznikow, nie wiem czemu zadne mi sie nie otwieraja :/
Pozdrawiam serdecznie,
air_supply |
|
|
|
 |
kola
Początkujący

|
Wysłany: Sro 14 Lut, 2007 14:59
|
|
|
Nie jestem pewny czy to zadziała w ten sposób (odnośnie klikania kilka razy w play) ale może warto spróbować... Jak pod tym przyciskiem masz akcję żeby grało to ustaw dwie akcje, najpierw zatrzymaj a później odtwarzaj. |
_________________ Kto w młodości głupim nie był ten na starość nie zmądrzeje... |
|
|
|
 |
^romekrtk

Pomógł: 28 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Lut 2005 Posty: 338 Skąd: Gryfice
|
Wysłany: Sro 14 Lut, 2007 20:28 Re: Panel muzyczny
|
|
|
air_supply napisał/a: |
Wszystko jest okey, ale jak kliknie sie kilkakrotnie na PLAY to muzyka sie naklada na siebie... jak mozna poradzic sie z tym problemem ?
air_supply |
masz zalaczona mp3 w zakladce script na dole okienko z nazwa muzyki zaznacz ja kliknij SOUND EFFECT i tam zaznacz DON't PLAY SOUND IF bla bla...
Jak zrobic rowniez efekt wlaczonej muzyki tak jak jest np. w winampie tylko takie mini i co zrobic, zeby po wylaczeniu muzyki ten efekt rowniez zanikl ?
air_supply |
nie rozumiem nie uzywam winampa wiec nie wiem:D OCB
Jezeli to wszystko zostalo opisane to najmnocniej przepraszam, jakos nie znalazlem konkretnej pomocy :/
air_supply |
Było Kilka razy, zle szukales lub nie wiedziales czego szukac.
mozna zrobic jakis prosty volume do takiego panelu ?
air_supply |
Można.
tylko prosze bez zalacznikow, nie wiem czemu zadne mi sie nie otwieraja :/
air_supply |
A ja wiem. stara wersja Swisha.
Pozdrawiam serdecznie,
air_supply |
No trzymaj sie:D
PS. a tak cos od siebie proponuje skorzystac ze strony www.swishzone.com dzial tutriuals jakos tak swietne playery tam sa. |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|