co sądzicie o tym? |
Autor |
Wiadomość |
lobotomiak
Początkujący
|
Wysłany: Sro 10 Sty, 2007 12:32 co sądzicie o tym?
|
|
|
hej wszystkim... co sądziecie o tej stronce? www.ladoga.pl
stronka restauracji na statku w szczecinie...
pozdrawiam... |
|
|
|
|
świniak
Doradca
|
Wysłany: Sro 10 Sty, 2007 13:01 hm..........
|
|
|
hm.......no w sumie dość dobra jak na stronę samą w sobie, ale nie porywająca jak na ciekawe strone we flashu.. troszke jakoś tak przymulają efekty.. |
|
|
|
|
Seb
Ekspert
Pomógł: 28 razy Wiek: 42 Dołączył: 09 Paź 2005 Posty: 591 Skąd: takie pytanie?
|
Wysłany: Sro 10 Sty, 2007 14:50
|
|
|
mnie też nie porwała mimo ze fajnie skomponowana- ale pod inny stajl i gust niż my młodzieńcy
btw. w galerii hotel myslałem ze hodują nielegalne kwiaty w pierwszym rzucie oka
tak czy inaczej kupon wypełniłem i czekam na pozytywne rozpatrzenie free żarcia dla mnie i bejbe nad morzem na łajbie.. świeczki toasty plaża dzikie tereny do tego opalający się klub fitness ze strony kolegi i może być nawet caly sezon
acha.. a widelec i nóż na stronie porażka.. jeśli ma być to tratwa ze stylem, to nie w stylu jadłodajnia i ludzie tam nie idą po emocje typu nawpierdzielać się tak jak ja ;P
raczej stawiałbym na inną opcję, bo jak patrzę na www to siada się w kompie jak do stołu za komuny baru mlecznego gdzie paznokcie maczają kucharki w chłodniku w lato itde blee
beznadzieja, jeśli Twoja strona- sugeruję szprotkę i makrelę po prawej po lewej bosak i wiosło
lub silniczek aby dać ducha rozwoju.. oczywiście z efektem move aby nadać rotacji wiatraczkowi.. ha ha blee |
|
|
|
|
lobotomiak
Początkujący
|
Wysłany: Czw 11 Sty, 2007 09:43
|
|
|
Szczecin nie jest nad morzem:)