|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
HTML i SWISH |
Autor |
Wiadomość |
dblazej
Bywalec

|
Wysłany: Sob 30 Gru, 2006 11:54 HTML i SWISH
|
|
|
Hi. Mam kolejny problem. Chcialem polaczyc swish i hatml, niby banalne, ale ...
Chodzi o to ze zrobilem sobie tabele w html, 3poziomowa, w gornej plik SWF w srodkowej plywajaca ramka o nazwie "ramka" chodzi o to ze nie moge skierowac guzikow tak aby ladowaly nowa strone html wlasnie w tej ramce plywajacej, jedynie udaje mio sie w nowym oknie albo na tej stronie:/ a zalezy mi na takiej mozliwosci aby ladowaly sie w tej plywajacej.
mam nadzieje ze wmiare zrozumiale to napisalem:P
podrawiam |
|
|
|
 |
stefcio
Ekspert

Pomógł: 24 razy Wiek: 33 Dołączył: 14 Lut 2006 Posty: 530 Skąd: wawa
|
Wysłany: Sob 30 Gru, 2006 14:04
|
|
|
Szukaj a znajdziesz.Niedawno byl podobny temat o pływających ramkach |
_________________ Stefan
Kliknij na przycisk Pomógł--jak ci pomogłem:)) |
|
|
|
 |
nugatt

Pomógł: 75 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 1389 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sob 30 Gru, 2006 18:27
|
|
|
a no właśnie był. dlaczego nie szukałeś
|
_________________ tomekf /// swishmaxxx |
|
|
|
 |
dblazej
Bywalec

|
Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 21:45
|
|
|
znalazlem o tych oknach pop up, ale mi nie dziala, tzn otwira mi sie nowe okno o takich parametrach jak chcialem ale bez zawartosci:/ tzn "nie mozna wyswietlic strony....." i nie wiem co z tym zrobic:/
uzywam takiego kodu:
javascript("window.open('movie1.swf','st','width=700,height=600,resizable=no,scrollbars=no,toolbar=no,top='+((screen.availHeight/2)-(300/2))+',left='+((screen.availWidth/2)-(500/2))+'');parent.opener=top;opener.close();");
help |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.1 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|