|
SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH
|
Kolejny problem ze zmiennymi i PHP'em |
Autor |
Wiadomość |
Syphar
Początkujący

|
Wysłany: Sro 29 Lis, 2006 15:50 Kolejny problem ze zmiennymi i PHP'em
Moje WWW: www.projektowanie.stron.net.pl |
|
|
Witam!
Może i to gdzieś było, ale mniej więcej od godziny 13 przekopuję się przez forum, szukajkę i google'a i dalej nie wiem jak to zrobić...
Mam zestaw swf+php - jego zadaniem ma być zapisanie jakiegoś tekstu o bazy danych (oczywiście do db zapisuje PHP, a swish ma wysyłać dane z Inputa do php). a następnie (najlepiej w tej samej scenie) odczytanie tegoż zapisu (i znów PHP odczytuje i wysyła do swisha)
Oba pliki w załączniku. Próbowałem z zapisem, odczytu nawet nie ruszyłem, bo i nic kompletnie na forum nie znalazłem na ten temat, a na swish-db jestem za słaby w angolu..
W załączniku moje obcene wypociny. Zaznaczam, ze jestem tylko grafikiem, ale mój programista uparł się jak osioł, że tak to się da zrobić. Pomóżcie... |
|
|
|
 |
nugatt

Pomógł: 75 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 1389 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 00:05
|
|
|
Syphar napisał/a: | Mam zestaw swf+php - jego zadaniem ma być zapisanie jakiegoś tekstu o bazy danych (oczywiście do db zapisuje PHP, a swish ma wysyłać dane z Inputa do php). a następnie (najlepiej w tej samej scenie) odczytanie tegoż zapisu (i znów PHP odczytuje i wysyła do swisha) | czyli działa mniej więcej jak ksiega gości. poszukaj tego |
_________________ tomekf /// swishmaxxx |
|
|
|
 |
Syphar
Początkujący

|
Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 11:12
Moje WWW: www.projektowanie.stron.net.pl |
|
|
Dzięki, rozwiązałeś mój problem, a pojawił się kolejny, i znó od rana googlizm i szukajizm a tu nic...
Mianowicie:
Jak już pobieram zmienne (z pliku PHP, txt, czy czego tam) to w pasku firefoxa wciąż mam napis przesyłanie danych z (server_na_ktorym_jest_plik). Da się to w ogóle ominąć? Jak dla mnie to to nie przeszkadza, ale znów w firmie uparli się, że tak ma nie być i koniec. A najgorsze jest to, że przeporwadzają już szukanie osoby na moje stanowisko znającej Flash (macromedia) bo twierdzą, że w swishu się tego nie da zrobić, a jak do tej pory byłem lepszy od flashowców:P |
|
|
|
 |
nugatt

Pomógł: 75 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 1389 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 12:26
|
|
|
Syphar napisał/a: | Jak już pobieram zmienne (z pliku PHP, txt, czy czego tam) to w pasku firefoxa wciąż mam napis przesyłanie danych z (server_na_ktorym_jest_plik). Da się to w ogóle ominąć? Jak dla mnie to to nie przeszkadza, ale znów w firmie uparli się, że tak ma nie być i koniec. | hahaha. mam księge zrobiona za pomoca macromedii i na firefoxie jest tak samo. wystarczy przełączyć się na chwilę na inną zakładkę i problem znika. po prostu chcą cię wywalić i to zrobią jeżeli kogoś już szukają. może sie przekwalifikuj. |
_________________ tomekf /// swishmaxxx |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|