SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

SWiSH Max - Problem ze stroną

Tomi2412 - Wto 26 Gru, 2006 10:54
Temat postu: Problem ze stroną
Mam małe pytanko, czemu nie otwiera mi się strona. Wysłałem ją na serwera, tzn intro wysłąłem aby sprawdzić. I teraz po wpisaniu adresu w przeglądarce pokazuje mi się tylko czarne tło. A wrzuciłem na stronkę plik "html" i "SWF" może mi ktoś powiedzieć co zrobiłem źle ??
Oba pliki wysłałęm jako
index.html
index.swf

b0br - Wto 26 Gru, 2006 11:16

www.adresstronki.pl/index.html

tak powinien wygladac adres, moze wpisujesz www.adresstronki.pl/index.swf ?

roland - Wto 26 Gru, 2006 12:23
Temat postu: Re: Problem ze stroną
Tomi2412 napisał/a:
Mam małe pytanko, czemu nie otwiera mi się strona. I teraz po wpisaniu adresu w przeglądarce pokazuje mi się tylko czarne tło.

Możliwe, że masz zainstalowanego Playera 9. Wtedy są dwie możliwości:
1. Zainstalować najnowszą wersję :swishmax
2. "Przerobić" plik SWF specjalnym patchem.

Dokładnie opisano ten problem pod linkiem:
http://swish.wodip.opole....opic.php?t=1537

pissU2 - Sro 27 Gru, 2006 03:21

Ja mam podobny problem ale nie jest on spowodowany FP9 [ nowa wersja swisha ]... stronk a ladnie sie laduje w FF w IE do wersji 6 wlacznie a w 7mce nie chce, moze ktos ma pomysl na rozwiazanie tego problemu ?
nugatt - Sro 27 Gru, 2006 12:25

pissU2 napisał/a:
Ja mam podobny problem ale nie jest on spowodowany FP9 [ nowa wersja swisha ]... stronk a ladnie sie laduje w FF w IE do wersji 6 wlacznie a w 7mce nie chce, moze ktos ma pomysl na rozwiazanie tego problemu ?
ja cie proszę przeczytaj
Cytat:
Dokładnie opisano ten problem pod linkiem:
http://swish.wodip.opole....opic.php?t=1537

pissU2 - Sro 27 Gru, 2006 14:15

ehhh przeciez napsialem ze mam FP 9 RECZNiE uaktualnilem go w FF i w IE [ 6tka ] mam NOWEGO swisha ktory problem z FP9 rozwiazuje, wiec dlatego zadalem pytanie czy ktos spotkal sie z podobnym klopotem w ie 7 [ poniewaz tylko pod tym strona nie chce sie wgrywac - tzn laduje sie w neiskonczonosc widac samo tlo ale animacja niestety si enei wyswietla]
Tomi2412 - Czw 28 Gru, 2006 22:35

Już uporałem się z tym problemem, strona się wyświetla. Ale nie wiem jak zrobić odniesienia w commanderze aby otwierał mi podstrony. Całą strone mam interaktywną, możecie mi coś doradzić ??